FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
18 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Два простих кроки для збільшення кількості позитивних думок

Два простих кроки для збільшення кількості позитивних думок

Загальновідомий факт, що люди, як правило, діляться своїми негативними коментарями набагато частіше, ніж позитивними. Коли все працює нормально, клієнти зазвичай мовчать, оскільки переконуються, що ні про що важливе не повідомляти інших. Тим не менше, щоразу, коли виявляється якась проблема, вони, здається, поспішають залишити свої відгуки щодо проблеми.

Ось чому ми повинні заохочувати задоволених клієнтів ділитися своїми думками щодо нашої компанії скрізь, де це може мати вирішальний вплив на продажі.

Як ми можемо це зробити?

Просто попросіть про це.

Іноді найпростіше рішення виявляється найкращим. Якщо ви не звикли просити партнерів або клієнтів оцінити вашу транзакцію, просто починайте це робити. Багато людей охоче поділяться з вами кількома добрими словами, якщо ви лише проявите ініціативу і попросите їх це зробити.

Запропонуйте подарунок.

Подарунок повинен служити знаком вашої вдячності за вдалу транзакцію та витрачений час. Це може бути знижка на інше замовлення в майбутньому, або кілька безоплатних частин товару, які найчастіше замовляє покупець. Зазвичай такі жести дійсно добре сприймаються, оскільки вони доводять, що ви уважні до своїх торгових партнерів і справді цінуєте їх думку.

 

Наш досвід роботи з Merkandi чітко показує, що думки мають великий вплив на рішення, які приймають покупці. Таким чином, не нехтуйте цією частиною обслуговування клієнтів і намагайтеся отримати позитивні коментарі від своїх задоволених торгових партнерів. Це, безсумнівно, принесе вам більше плідних угод.

Автор:
Оптова платформа Merkandi

Оптова платформа Merkandi

Merkandi является международной торговой платформой для оптовых товаров, предлагаемых как в регулярном оптом, как и из судейского, избыточного производства и хранения, ликвидации компаний, потребительских деклараций и т.д.

Попередній запис Наступний запис
Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.