FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
20 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Хороша картинка продається!

Хороша картинка продається!

тут є багато факторів, що визначають привабливість пропозиції. Деякі з них залежать від нас, інші - ні. Одне, що ми повинні зробити, щоб підвищити привабливість реклами, - це покращити її візуальну сторону, обробляючи фотографії товарів. Ви повинні пам’ятати, що саме фотографія фокусує увагу покупця, незалежно від того, яку торгову платформу ви використовуєте. Якщо ви хочете, щоб покупці ознайомились із ВАШИМИ пропозиціями, вам потрібно подбати про їх графічний вміст. У подальшій частині цього посібника ви з’ясуєте, що насправді це займає зовсім небагато часу і не вимагає багато роботи з вашої сторони.

НЕ ДОДАТИ фотографії, які:

Маленький - зображення розміром 50х50 пікселів не представляє абсолютно нічого, незрозуміло, а після масштабування воно просто виглядає жахливо. Зверніть увагу, що основне зображення збільшено відповідно до розміру мініатюр 290x290.

Незрозуміло - якщо ви не бачите багато в ньому, покупець теж не побачить багато.

Не обрізане - основна частина зображення повинна бути присвячена продуктам, які ви пропонуєте. Якщо на фотографії переважно відображається ваш склад, ми пропонуємо встановити його як фотографії вашої компанії в розділі Дані оптової торгівлі, Додаткова інформація, у розділі «Мій рахунок». [https://merkandi.co.uk/dashboard/wholesales/additional/], і зробіть пару нових фотографій товару, який ви продаєте.

ДОДАТИ зображення, які:

У високій роздільній здатності - пам’ятайте, що основне зображення збільшено відповідно до розміру мініатюри 290x290. Чим краще товар виглядає в мініатюрі, тим більше ймовірність того, що ваш товар приверне потенційних покупців.

Чітко - це стосується не тільки товару, але також його упаковки, піддону та транспортних цінних паперів. Важливо також виявити будь-які дефекти та пошкодження товару. Завдяки цьому ви уникнете зайвих неприємностей та непорозумінь з покупцями.

Представляючи товар, а не навколишнє - пропозиція про продаж повинна містити зображення, яке фокусується на пропонованих продуктах.

Як можна легко обробити малюнки?

Додаток для смартфона - незалежно від того, яку операційну систему використовує ваш телефон, ви завжди маєте доступ до деяких основних функцій обробки фотографій програми, встановленої за замовчуванням на вашому пристрої.

Pixlr (https://pixlr.com/) - безкоштовний графічний додаток, який може допомогти вам обробити картинки. Він працює у веб-браузері, тому достатньо зареєструвати безкоштовний обліковий запис на веб-сайті, на який ми надали посилання вище.

IrfanView (http://www.irfanview.com/) - безкоштовне програмне забезпечення для базової обробки фотографій, що включає особливості зміни формату, різкості та обрізки.

Автор:
Оптова платформа Merkandi

Оптова платформа Merkandi

Merkandi является международной торговой платформой для оптовых товаров, предлагаемых как в регулярном оптом, как и из судейского, избыточного производства и хранения, ликвидации компаний, потребительских деклараций и т.д.

Попередній запис Наступний запис
Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.