FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
15 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Догляд за душем, покритий розчинами «Філи»

Асортимент Fila's Surface Care включає в себе різноманітні процедури для догляду за душем і плиткою. Розчини охоплюють від засобів для чищення та герметизації, до процедур проти крапель води. Всі вироби захищають оригінальні характеристики - без зміни зовнішнього вигляду - і забезпечують швидке, безпечне нанесення. Виробництво підтримується новою сертифікацією Fila ISO 14001:2014, а її широкий асортимент рекомендований понад 200 провідними брендами підлогових покриттів.

Нові протектори плитки включають в себе безрозчинниковий, стійкий до плям герметик – FILAMP90 ECO PLUS. Частина відзначеної нагородами Зеленої лінії Fila, просочувач, схвалений LEED, призначений для полірованих порцелянових поверхонь і натурального каменю. Він забезпечує безпечне нанесення без запаху, а також захищає затірку ліній.

Для душових кабін очищувач і протектор скла подвійного призначення - FILANO DROPS - це безполосну спреєву обробку, яка очищає без розлучень. Він також створює невидиму гідрофільну плівку – подібну до молекул води – тому краплі води зісковзують з поверхонь, не залишаючи слідів вапняного нальоту. Безрозчинна, некисла формула ідеально підходить для плитки, скла і дзеркал – а також скляної мозаїки і глазурованої кераміки. Також його можна використовувати для очищення змішувачів, сталевих накладок і оргскла.

Для первинного очищення та постійного обслуговування інші обробки включають глибоке очищення від накипу, DETERDEK; важкий знежирюючий очищувач і засіб для видалення воску, FILAPS87; звичайний очищувач для обприскування, FILAVIA BAGNO; очищення затірки FUGANET і найбільш продаваного pH-нейтрального миючого засобу, FILACLEANER.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.