FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

вібротренажер багатофункціональний тренувальний стенд з дистанційним управлінням

2 208,96 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
444 штуки
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Останнє оновлення
5 днів тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Вібротренажер тренувальний стенд, якщо ви хочете зробити щось для свого здоров'я
За допомогою цього нового методу ви можете ефективно формувати своє тіло. Завдяки вібрації ефективність вібротренажера може бути в кілька разів вище, ніж у традиційних форм тренувань, і вона розслабляє м'язи після виснажливої роботи, занять спортом або важких фізичних навантажень, завдяки чому ваше тіло легше відновлюється і ви знову зможете відчути себе відпочившим.

Використання вібротренажерної лави покращує рівновагу і координацію, стимулює кровообіг і травлення, а також зберігає і зміцнює глибоко лежачі м'язи, важкодоступні при інших формах тренувань. Ви можете тренувати і формувати своє тіло за допомогою набагато менших тренувань, менше часу і менш напружених, ніж традиційні форми тренувань. Вібраційне тренування щадне, приємно розслабляє тіло, тому можна використовувати його як спосіб охолодити більш важке тренування.

Оскільки він збільшує кровообіг, він може значно поліпшити ваше загальне самопочуття вже через кілька сеансів. Ви будете почувати себе більш відпочилими, підтягнутими та активними. Він допомагає боротися із загальною втомою і стресом, підвищує вашу енергію, а приємне поколювання впливає на весь день. При посиленні кровообігу посилюється постачання організму киснем, більше поживних речовин надходить до клітин і тканин.
Рефлекторна, дуже швидка послідовність м'язових скорочень і роботи підвищує гнучкість і витривалість м'язів. Він запобігає розвитку м'язової слабкості, при цьому не надаючи такого великого навантаження на серце і суглоби, як традиційне тренування. М'язи залишаються напруженими і молодими, ви можете краще виступати в спорті і на роботі, а можете зробити краще після цього навіть з важкої фізичної постави. Сильні м'язи підтримують кісткову систему міцною, тому вони також допомагають запобігти проблемам.

Посилюється кровообіг в суглобах, збільшується вироблення синовіальної рідини, що допомагає запобігти зносу і кальцифікацію суглобів і уникнути наступних виникаючих з них болів.
Завдяки покращувальному ефекту кровообігу він стимулює і регулює обмін речовин, допомагає спалювати жир і таким чином знижувати вагу, а також може бути ефективним проти целюліту, так як завдяки благотворному впливу на сполучні тканини шкіра стає пружною і еластичною, тіло зберігає молодість, тому видимі процеси старіння також можуть затримуватися.
Лавку вібротренажера слід використовувати із зігнутими ногами або в позі, яка запускає рефлекси утримання рівноваги вашого тіла під час вібрації. Вібрації викликають багато м'язових скорочень у вашому тілі за короткий час, тому ви можете досягти в кілька разів більшого ефекту традиційного тренування всього за кілька хвилин практики в день. 
Тому за умови лікарської згоди його застосування може бути рекомендовано навіть людям похилого віку. Для оптимального ефекту рекомендується вживати засіб не рідше 3-4 разів на тиждень по кілька хвилин.
Тренувальний стенд має пульт дистанційного керування, який дозволяє легко регулювати інтенсивність вібрації в 20 етапів, тому ви можете кожен раз застосовувати найбільш підходящу форму навчання відповідно до ваших потреб. Ключові особливості:- Стимулює м'язи вібраціями- Покращує кровообіг, стимулює обмін речовин- Зміцнює, підтягує і зберігає м'язи молодими- Не навантажує серце і суглоби- Зміцнює м'яко, не втомлює- Знімає стрес, зменшує втому- Покращує почуття рівноваги і координації- Допомагає розщеплювати жир і таким чином знижувати вагу- Бореться з целюлітом, стимулюючи кровообіг- Зберігає молодість і свіжість кузов - 20 регульованих передач- Максимальна вантажопідйомність: 120 кг
Зміст упаковки:- 1 x вібротренажер - 1 x пульт дистанційного керування - 1 x блок живлення
Колір: білий, червоний

Пристрій не містить гумових волокон!



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.