FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
20 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Принтер етикеток Comer RE416 4x6

1 480,00 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Рекомендована роздрібна ціна: 2 960,00 ₴


Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
5 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
iPad - Amazon - iPhone
SKU:
holm8016
Останнє оновлення
3 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Принтер етикеток COMER сумісний із системами Windows, Mac і Linux (iPhone, iPad, ChromeBook не підтримуються). Принтер можна використовувати з термоетикетками, включаючи транспортні етикетки та штрих-коди, екологічно чисту транспортну етикетку, без чорнильного картриджа, ідеально підходить для Amazon, eBay, Shopify, Etsy, PayPal, Shippo, Stamps та інших, першого вибору онлайн-продавців та нових малих підприємств.
[Високошвидкісний друк 150 мм/с]: принтер етикеток COMER оснащено точною японською друкуючою головкою ROHM. У цій друкувальній головці використовується новітня технологія тонкоплівкового термопрямого друку, що робить швидкість друку вищою, стабільнішою та чистішою (203 DPI). Принтер RX416 може друкувати понад 80 етикеток за хвилину.
Принтер етикеток COMER поставляється з USB-флеш-накопичувачем. У нього вшито відео установки принтера. Це полегшує клієнтам використання нового принтера. Посібник користувача та драйвери принтера також завантажені на офіційний сайт бренду. Будь ласка, завантажте драйвер з офіційного веб-сайту або драйвера USB перед друком.
[Smarter]: термопринтер етикеток COMER автоматично виявляє та робить відступи на етикетках. Завдяки автоматичному розпізнаванню етикеток підходить для прямих термоетикеток шириною від 1,57 дюйма до 4,1 дюйма, без обмеження висоти етикетки. Ідеально підходить для транспортних етикеток, складських етикеток, штрих-кодів, ідентифікаційних етикеток, великих транспортних етикеток тощо.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.