FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
22 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Портативна індукційна плита CIK 001A LAFKUC46791

1 275,91 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
1000 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
ROS000533
EAN:
5903886026131
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Портативна індукційна плита є чудовою альтернативою традиційній повнорозмірній кухні. У вас маленька квартира, де потрібно економно витрачати простір, або ви час від часу готуєте і просто готуєте делікатеси для вечорів з друзями? Або ви багато подорожуєте і вам потрібен невеликий пристрій якраз на земельну ділянку чи караван? Окремостояча індукційна плита LAFE - ідеальне рішення для вас - ви економите багато місця і часу, готуючись на індукційній плиті.

• Сфера роботи.
• Максимальна потужність: 2000 Вт.
• РК-екран.
• Автоматичне виявлення суден.
• Таймер зворотного відліку.
• Регульований термостат.
• Елегантний скляний верх.
• Керування ручками та клавішами.
• Захист від перегріву.

Економне приготування їжі
Портативна плита LAFE – це компактний пристрій, який дозволяє готувати їжу в будь-якому місці та в будь-який час. Пристрій працює за індукційною технологією, що гарантує високу економію енергії в порівнянні з іншими плитами. Дно каструлі, розміщеної на плиті, миттєво нагрівається завдяки електромагнітному полю, що скорочує час приготування приблизно на 30%. З іншого боку, як тільки посуд знімається з плити, нагрів припиняється – це важливо як для вашої безпеки, так і для розміру вашого рахунку за електроенергію. Завдяки автоматичному розпізнаванню каструлі духовка автоматично розпізнає потрібну каструлю або потрібну сковороду - вони повинні бути адаптовані до індукційної плити. Якщо поставити на нього звичайну сковороду, то духовка не включиться.
безпека для вашої родини
Плита оснащена регулятором температури від 60 до 240 градусів, що дозволяє готувати як страви на пару, так і смажити при високій температурі. Зчитування детальних робочих параметрів пристрою можливе через РК-дисплей. Вбудовані індикатори надають додаткову інформаційну функцію, що дає вам знати, чи правильно працює духовка. Пристрій оснащений таймером, який можна встановити в діапазоні від 5 до 180 хвилин - завдяки йому можна займатися своїми справами і при цьому бути впевненим, що страви будуть приготовані як треба.
вбудований термостат
Духовка LAFE має вбудований термостат, який відповідає за захист від перегріву та захист від занадто низької та занадто високої напруги. Це робить пристрій безпечним у використанні.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.