FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
19 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Modern Halo Edition Торшер Веселка Проекційні лампи Захід сонця

254,91 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
127 штуки
Наявна кількість
254 штуки
Страна
Чешская республика
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Modern Halo Edition Торшер Веселка Проекційні лампи Захід сонця Виставковий зал Вітальня Спальня Ганок Фон Настінні Атмосферні світильники

Стан: Новий

Доступна кількість: 254 шт (2 палети)

MOQ: 127 шт (1 піддон)

На складі: CZ - в наявності

Без зайвих слів, торшер Halo Edition Evo — це сучасний дизайн торшера, який поєднує мистецтво з ноу-хау. Це ультракомпактний торшер, хоча він використовує дихроічний фільтр, щоб розбити світло на нескінченний спектр кольорів.

Новий світлодіодний торшер з декоруванням атмосфери в стилі заходу дозволяє відчути атмосферу, коли сонце заходить, не виходячи, а також може створити атмосферу сходу сонця протягом дня.
Патрон лампи можна повертати вгору і вниз або вліво і вправо, а також можна створювати різні світильники під різними кутами, щоб додавати різні ефекти у вашу кімнату.

Розмір і форму ореолу можна регулювати за допомогою обертання головки лампи та відстані від стіни, щоб створити атмосферу, яка вам подобається. Він підходить для фотографів, щоб робити художні знімки та покращувати сімейну атмосферу.
Міцна основа та міцна конструкція дозволяють його вільно розташовувати, основа важить близько 3 кг, тому що вона не перекидається легко.
Якщо ви мрієте про романтичну сучасну сім’ю, то цей торшер є обов’язковим. Незалежно від того, чи ви розмістите його в головній спальні, кімнаті для дівчинки, вітальні чи кімнаті для гостей, він додасть вам багато мрійливих відчуттів.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.