FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
14 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

САДОВИЙ ШЛАНГ X-HOSE РОЗТЯЖНИЙ 5м -> 15м

94,02 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
9 807,18 ₴
Наявна кількість
0 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
1563
Останнє оновлення
8 годин тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

САДОВИЙ ШЛАНГ

Шланг доступний у ЗЕЛЕНОМУ або СИНЬОМУ кольорі. + багатофункціональний спрей БЕЗКОШТОВНО!

(обраний колір повинен бути вказаний тільки на доступній після покупки формі Allegro - інформація для продавця, при відсутності обраного кольору або відсутності інформації буде відправлений випадковий колір)

Інші довжини шлангів і багато іншого цікавого доступні на інших наших аукціонах, або у вкладці «всі товари продавця». Це інноваційний садовий шланг, який автоматично висувається під впливом води в 3 рази від початкової довжини! Вже втомлені від важких і скручених садових шлангів не практичні у використанні, їх важко розтягнути, вони згинаються і проколюють або перекривають напір води, перериваючи вашу роботу. Шланг виготовлений з еластичної поліефірної стрічки, латексу і АБС-пластику.

Таке поєднання додасть вам легкість і невеликий обсяг і вага виробу. Шланг розгортається самостійно, потрібно лише підключити струмінь води. Після його виключення змія повернеться в початкове положення. Ідеально підходить для всіх домашніх і садово-городніх робіт! Незамінний в домашньому гаражі, поливі, дощуванні, зрошенні саду, митті автомобіля, тераси, підлоги, ковроліну. Шланг працює від тиску води від 1,5 - 7бар (нормальний тиск води в будинках 2-3 бар)
Крім того, шланги можна комбінувати між собою! (роз'єм для підключення БЕЗКОШТОВНО в комплекті). Крім того, в комплект входить багатофункціональна дощувальна установка з 7 режимами і функцією блокування.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.