FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Цифровий алкогольний зонд з брелоком

185,52 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
86 штуки
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
holm3284
EAN:
=VLOOKUP(A534,Munka1!D:E,2,FALSE)
Останнє оновлення
4 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

За допомогою цифрового алкогольного зонда ви можете легко, просто і швидко виміряти рівень алкоголю. Завдяки розмірам алкотестера він може поміститися навіть в бардачку автомобіля. Пристрій може стати відмінним вибором для домашніх вечірок і вечірок. Гаджет має рідкокристалічний дисплей, світиться в темряві, завдяки чому завжди можна зробити точні виміри.

Коньячна вишня Cherry Queen
З алкогольно-вишневим бонбоном майже не було сумнівів, що алкотестер подасть сигнал. Інгредієнти також включають етиловий спирт, зокрема вказуючи на коробці: максимальна алкогольна міцність становить 5 відсотків об. Габі була справжнім героєм, вона погодилася з'їсти стільки коньячних вишень, скільки зможе. Він зробив його до чотирьох штук. Відразу після першого споживання зонд вказав на 0, 5 тисячних частки. Через десять хвилин 0,4 тисячних. Так, якщо вам попалися коньячні вишневі бонбони з вірчої грамоти під час сімейного візиту вихідного дня, варто почекати хоча б півгодини перед від'їздом.

Особливості: Діапазон: 0,00% - 0,19% BAC або 0,0 - 1,9 г / л2: %BAC і g / L2 x AAA живлення від акумулятора. Розміри: 11см х 7см х 2,5 смКолір: чорний
Зверніть увагу, що виріб кваліфікується як гігієнічний прилад, у разі використання його можна замінити лише за гарантією. З урахуванням чинного законодавства. Ви не маєте права на відмову!
Якщо ви купуєте продукт, ви робите це з урахуванням цього!
Використання віджета: Використання віджета є легким, просто натисніть кнопку живлення, і пристрій увімкнено. Через 10 секунд - протягом яких прилад нагріється (розігрійте напис) можна продувати щуп. Через 5 секунд продування можна побачити результат.

Що заховано в коробці гаджетів?- Цифровий алкогольний зонд з брелоком



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.