FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
20 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Базовий зарядний пристрій для подорожей Super Si Pro міні швидкий зарядний пристрій, C+U, PD 3.0, QC

433,35 ₴ /штука ціна Еккн. Чан
Я замовляю
Пропозиція скоро закінчиться
Поспішайте, пропозиція закінчується сьогодні. Не соромтеся пропустити таку можливість!

Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Словакия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Baseus - Finish - Only
SKU:
CCSUPP-E02
EAN:
6953156206359

Повідомлення Телефонний дзвінок

Базовий зарядний пристрій для подорожей Super Si Pro міні швидкий зарядний пристрій, C+U, PD 3.0, QC - опис

Інтелектуальний настінний зарядний пристрій з європейським роз'ємом і підтримкою численних технологій швидкої зарядки. Компактний гаджет з 2 портами: USB Type C і USB . Ідеально підходить для оновлення енергії мобільних пристроїв, таких як смартфони, планшети або навіть ноутбуки.
Компендіум швидкої зарядки - Аксесуар підтримує всі найпопулярніші технології швидкої зарядки - Power Delivery 3.0 (PD 3.0) і Quick Charge (QC 3.0)
Миттєве оновлення енергії - завдяки вищезгаданим варіантам швидкого оновлення енергії, ваше обладнання може повернути собі повну потужність, навіть в кілька разів швидше, ніж зі стандартними зарядними пристроями.
Також для ноутбуків - технологія PD дозволяє заряджати не тільки смартфони, але і ноутбуки, оснащені портом USB Type C. За допомогою правильного кабелю адаптер забезпечує швидкість зарядки, порівнянну з класичним блоком живлення.
2 пристрої одночасно - 2 порту, що дозволяють підключитися, і таким чином відновити енергію 2 пристроїв одночасно! Вам не потрібно чекати, поки перше обладнання закінчить зарядку, щоб підключити друге.
Високоякісні матеріали - виготовлені з комбінації вогнетривких і міцних матеріалів: ПК і ABS . Стійкий до падінь і надмірного нагрівання.
Інтелектуальний чіп - аксесуар має інтелектуальну систему управління, яка підлаштовує оптимальну напругу під конкретне обладнання. Ваш пристрій отримає рівно стільки струму, скільки йому потрібно для відновлення в найкоротші терміни, без ризику пошкодити акумулятор.
Кілька рівнів захисту - крім усього іншого, від перезарядки, перегріву і коротких замикань. Повний захист як аксесуара, так і пристроїв, що заряджаються.
Думаючи про рахунки за акумулятор та електроенергію - Коли ваше обладнання повністю заряджене, зарядний пристрій автоматично вимкнеться , таким чином піклуючись про акумулятор пристрою, що заряджається, та заощаджуючи енергію.
Широкий діапазон напруги живлення - Діапазон напруг 100 - 240В дозволяє безаварійно використовувати адаптер по всьому світу. З правильним адаптером ви можете взяти його в будь-яку поїздку!
Специфікація:

Торгова марка: Басеус
Матеріал: ПК + ABS
Вилка: європейська
Порти: USB типу C PD, USB
Напруга / струм (вхід): 100 - 240В / 1.2А
Напруга / струм (вихід): USB-C PD - 5В / 3А, 9В / 3А, 12В / 2.5А, 15В / 2А, 20В / 1.5AUSB - 5В / 3А, 9В / 3А, 12В / 2.5А, 15В / 2А, 20В / 1.5А
Потужність: 30 Вт (макс.)


Способ оплаты

  • Банківський переказ

Способы доставки

  • Доставка в країни
  • Доставка за кордон

Інші пропозиції цього оптового продавця

Другие предложения в этой категории

Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.