FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Інтернет-ПДВ - зміни в ПДВ в Інтернет-торгівлі

Інтернет-ПДВ - зміни в ПДВ в Інтернет-торгівлі

Вже деякий час багато говорять про зміни до ПДВ для торгівлі в Інтернеті, запропоновані Європейською комісією. Ці зміни стосуватимуться здебільшого мікропідприємств, т. Зв стартапи та малі та середні підприємства, але що важливо, їхні клієнти також отримають вигоду від змін.

Розрахунок з ПДВ - oсновна зміна полягає у застосуванні до розрахунків з ПДВ - після внесення змін підприємець буде зобов’язаний щоквартально здійснювати поселення в кінцевій країні своєї міжнародної торгівлі, а не як раніше в кожній із країн, де були здійснені операції. Таке рішення полягає у допомозі підприємцям заощадити кошти, витрачені на ПДВ у кожній країні юрисдикції, а також заощадити на обробці податків міжнародними помічниками. Додатковим вдосконаленням стане онлайн-платформа, підготовлена ​​спеціально для обробки ПДВ. Що важливо, платформа має підтримку рідної мови підприємця.

Обмеження щодо шахрайства з ПДВ - зміни також відбудуться у зв'язку з шахрайством з ПДВ та шахрайством з товарами за межами Європейського Союзу вартістю нижче 22 євро. Це рішення сприятиме не тільки правильному маркуванню закордонних відправлень та їх вартості, а й забезпечить комфорт покупців, які до цього часу втрачали гроші на придбання іноземних товарів шляхом внесення додаткових митних зборів тощо.

Oподаткування письмовим словом - проект змін до ПДВ також включає зміни в оподаткуванні письмового слова, але також його електронна форма. Наразі найнижчий ПДВ нараховувався на паперові версії книг та всіх журналів. З новою поправкою ПДВ буде зменшено у випадку електронних носіїв письмового слова, тобто аудіо та електронних книг. Така ситуація, безумовно, порадувала б не лише торговців бібліотеками, але й багатьох "книжкових хробаків".

Торгуйте у Великобританії - Існує ще один важливий аспект пропонованих змін. Підприємці, які планують працювати в Інтернеті у Великобританії, будуть охоплені новими правилами. Перший - це відсутність зобов’язання проживати на території Сполученого Королівства у разі інтернет-комерції, а другий - включення європейського законодавства про врегулювання та сплату ПДВ за послуги та товари, що продаються по всій території Європейського Союзу.

Автор:
Оптова платформа Merkandi

Оптова платформа Merkandi

Merkandi является международной торговой платформой для оптовых товаров, предлагаемых как в регулярном оптом, как и из судейского, избыточного производства и хранения, ликвидации компаний, потребительских деклараций и т.д.

Попередній запис Наступний запис
Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.