FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Зовнішня звукова карта Sound Blaster X1
Зовнішня звукова карта Sound Blaster X1
Звуковий бластер X1

USB DAC з високою роздільною здатністю з підсилювачем навушників Super X-Fi

Відкрийте для себе деталі, яких ви ніколи раніше не чули, за допомогою Sound Blaster X1.

Спеціально створений для забезпечення потужного та незайманого звуку в навушниках, суперкомпактний Sound Blaster X1 миттєво покращує якість звуку з високою роздільною здатністю за допомогою вбудованого ЦАП AKM 4377. У поєднанні з подвійним op-amp Ti/Burr-Brown INA1620, Sound Blaster X1 посилює та забезпечує чистий звук для подальшого покращення вашого досвіду прослуховування. Іншими словами, Sound Blaster X1 виступає посередником між вашим пристроєм і вашими навушниками, забезпечуючи більш чіткий, гучний і ефективний звук разом з голографією навушників Super X-Fi.

Підключіть його безпосередньо через USB-C до свого ПК, Mac, PlayStation або Nintendo Switch, і це покращить звук вашого пристрою без особливих зусиль. Він також має мікрофонну гру та кнопки вимкнення звуку, а також набір SmartComms через додаток Creative на ПК та Mac для безперебійного онлайн-спілкування під час зустрічей та в ігрових чатах.

ПРІСТИННИЙ ЗВУК

Слухайте кожен шар, кожну деталь і кожен нюанс улюбленого носія. Sound Blaster X1 включає в себе точний 32-бітний цифроаналоговий перетворювач AKM, відомий в аудіосвіті своєю винятковою точністю. У поєднанні Sound Blaster X1 забезпечує виняткову продуктивність звуку до 115 дБ SNR з роздільною здатністю відтворення 24 біт/96 кГц. Він забезпечує первозданну якість звуку, виявляючи найкраще у ваших навушниках і пристрої відтворення.

ПОКРАЩУЙТЕ СВІЙ ДОСВІД

Ми знаємо, як важко знайти хороші навушники, і гарантуємо, що Sound Blaster X1 подарує вашій парі вражаючу і потужну акустику, не жертвуючи чіткістю звуку. Sound Blaster X1 використовує топовий подвійний операційний підсилювач Ti / Burr-Brown INA1620 з інтегрованими парами тонкоплівкових резисторів і фільтрацією EMI, щоб забезпечити високу вихідну потужність з надзвичайно низькими спотвореннями та перехресними характеристиками, забезпечуючи звук високої точності для вашого прослуховування.

Sound Blaster X1 також здатний керувати високоомними навушниками до 600, навіть студійного класу. Насолоджуйтесь повними характеристиками улюблених навушників, де б ви не були, за допомогою цього портативного аудіоаксесуара. Якщо ви недостатньо використовували навушники, ось ваш шанс максимізувати їх.

ІМЕРСИВНИЙ ОБ'ЄМНИЙ ЗВУК

Ніщо не зрівняється з об'ємним звуком в кінематографі, і саме тут з'являється Sound Blaster X1. Хоча ви не можете бути в кінотеатрі цілодобово, Sound Blaster X1 обов'язково відвезе вас у подорож, де б ви не були.

Завдяки повномасштабним опціям аудіопотоку 5.1 і 7.1 для віртуалізації об'ємного звуку, а також відзначеній нагородами голографії навушників Super X-Fi, цей USB DAC дозволяє без зусиль випробувати об'ємні звукові ефекти в навушниках, особливо діалоги в фільмах з природним і реалістичним звуковим сигналом, який глибоко захоплюючий і дуже природний, як і в кіно, не втрачаючи аудіосигналів і ефектів з навколишнього середовища.

БЕЗПРОБЛЕМНЕ НАЛАШТУВАННЯ

Завдяки зручному інтерфейсу USB-C plug-and-play Sound Blaster X1 підключається безпосередньо до вашого ПК, Mac або ігрової консолі і не вимагає встановлення драйверів.

Просто підключіть Sound Blaster X1 до свого пристрою та насолоджуйтесь миттєвим збільшенням гучності та чіткості для будь-яких медіафайлів із ваших улюблених програм і музичних програвачів, включаючи Netflix, Spotify, Apple Music і навіть YouTube. У поєднанні з портативним і легким шасі Sound Blaster X1 - це в основному професійна аудіосистема, яка поміщається у вашій кишені!

ЗРУЧНЕ УПРАВЛІННЯ

Отримайте легкий доступ до таких корисних функцій, як гучність, вимкнення мікрофона та елементи керування Super X-Fi на Sound Blaster X1 без необхідності переміщатися по багатошаровим налаштуванням на екрані. Кнопка вимкнення звуку особливо корисна, коли ви використовуєте гарнітуру під час дзвінка!

ВСЕ МОЖНА ПЕРСОНАЛІЗУВАТИ

Програма Creative дає вам більше контролю над тим, як ви слухаєте. Персоналізуйте звук за допомогою налаштувань еквалайзера або налаштуйте смугу еквалайзера на свій смак, щоб створити справді ваш досвід прослуховування.

Ви також можете отримати доступ до широкого набору покращень звуку, щоб створити правильний настрій для ігор, перегляду фільмів тощо. Пориньте у відео з Surround за допомогою акустичного рушія або активуйте режим Scout, щоб посилити складні внутрішньоігрові аудіосигнали та отримати перевагу над суперником.

СПІЛКУЙТЕСЯ РОЗУМНІШЕ

Завдяки пакету розумних розваг



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.