FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Змії та сходи Чарівне видання Сімейна Настільна Гра Для Дітей

198,93 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
50 штуки
Страна
Великобритания
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
3 дні
Останнє оновлення
3 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

КЛАСИЧНА ГРА, ЯКА НІКОЛИ НЕ СТАРІЄ : Ця чарівна настільна гра «Змії та сходи» є чудовим поворотом оригінальної гри «Змії та сходи». Фантастичні розваги на чарівну тему для дітей та дорослих різного віку. Протягом багатьох років сім'ї із задоволенням грали в цю вікову гру, тепер ви можете грати з чарівним поворотом. Забезпечте години нескінченних веселощів своєї сім'ї на днях народженнях, вечірках або просто для якихось простих сімейних розваг. Хто першим пройде через це чарівне королівство і буде коронований переможцем!

ІДЕАЛЬНА СІМЕЙНА ГРА : Ця чарівна настільна гра "Змійки та сходи" досить проста, до якої може приєднатися вся родина. Киньте кубики, щоб визначити кількість місць, які ви можете перемістити. Візьміть свій прилавок і підніміться по драбинах і рухайтеся вперед, але переконайтеся, що ви обережні з цими слизькими веселками! Ви рухаєтеся назад, якщо приземляєтеся на них. Перша людина на вершину - переможець. Хто буде коронований остаточним магічним переможцем?

ІДЕАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК АБО ПОДАРУНОК : Для будь-якої дитини ця настільна гра «Чарівні змійки та сходи» є ідеальним подарунком. З дня народження, Різдва і навіть просто особливого частування спостерігайте, як загоряються очі ваших дітей, коли вони відкривають цю гру «Змії та сходи» на тему магії. Ця гра не тільки надає дітям незліченні години розваг, але й заохочує ранній розвиток рухових функцій у будь-якої дитини, від координації рук і очей до терпіння.

СПЕЦИФІКАЦІЯ ПРОДУКТУ: Включає настільну гру 1x Magical Snakes and Ladders, 5x ігрових фігур і 1x контейнер. Підходить для дітей від 3 років.

Змії та сходи Чарівне видання Настільна гра Сімейні розваги на 3 роки + Зверніть увагу, що зображення призначені для ілюстрації, а фактичний товар може дещо відрізнятися від зображення.|



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.