FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Зміцнюючий масажер для шкіри

306,27 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
60 штуки
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
holm2515
EAN:
=VLOOKUP(A321,Munka1!D:E,2,FALSE)
Останнє оновлення
4 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

У вас є частина тіла, яку ви хотіли б змінити? За допомогою Relax &; Spin Tone ви можете цілеспрямовано формувати будь-яку частину свого тіла або навіть лікувати все тіло. Він простий у використанні, його можна застосовувати в будь-якому місці. Хочете плоский живіт без присідань? Щільна верхня частина руки без гантелей? З Relax & Spin Tone це можливо! Всього кілька хвилин в день і ви зможете швидко перетворити все своє тіло!

Плоский масаж голови: ідеально підходить для масажу шиї, плечей і спини. Хвилястий масаж голови: не має собі рівних у спалюванні жиру! Якщо ви хочете полегшити розтяжки або целюліт, використовуйте спеціальний жиросжигающий або зміцнюючий крем з подальшою хвилястою добавкою, щоб досягти ще більш ефективних результатів. Роликова головка: підтягує обвислу шкіру за допомогою 8 валиків. Мікровідлущувальна головка може видалити мертві клітини шкіри з ніг.
 
Завдяки вібрації більше 2500 хвилин він ефективно затягується. Вібрації проникають в глибокі шари шкіри і зменшують розмір жирових клітин, тому ви не тільки стаєте стрункішими, але і можете попрощатися з целюлітом
 
За допомогою регулювання швидкості ви можете налаштувати масажер Relax and Tone відповідно до ваших індивідуальних потреб.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.