FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
15 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Зчитувач RFID Syris RD200-M1 для чіпів 13,56 МГц Mifare,DESFire®, NTAG

3 611,23 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Словения
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Apple
Час доставки
5 дні
SKU:
1379
EAN:
1379
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

RD200-M1 - це настільний USB-зчитувач, виготовлений надійним виробником RFID-зчитувачів Syris Technology Corporation і працює на частоті 13,56 МГц.

За замовчуванням це зчитувач емуляторів клавіатури, який зчитує ідентифікатор чіпа у форматі 8 HEX. Зчитувач включає в себе компакт-диск з безліччю службових інструментів для настройки зчитувача і програмного забезпечення SDK.

Він підтримує зчитування RFID-чіпів 13,56 МГц відповідно до протоколу ISO 14443 A і B, і працює з такими чіпами, як Mifare Classic®, Mifare DESFire®, Fudan F08, і NFC-чіпами, такими як NTAG213, NTAG215, NTAG216 тощо.

Деякі поширені способи використання для зчитувачів Syris RFID RD200-M1 - це ідентифікація особи для застосування часової відвідуваності та інших бізнес-додатків, ідентифікація активів, безконтактні платежі тощо.

Він виділяється з натовпу, оскільки він дуже надійний і поставляється з програмними інструментами, тому у вас є багато варіантів налаштувати спосіб його роботи.

За допомогою програми налаштування ви можете встановити формат коду ідентифікатора читання більш ніж 50 різними способами, керувати зумером, додати префікс або постфікс, встановити його як "Virtual COM" або "AutoRead", кодувати чіпи тощо.

Якщо вам потрібно прочитати ідентифікатор чіпа так само, як зчитують інші пристрої NFC (телефони NFC, планшети тощо), вам потрібно встановити вихідний формат 14 HEX Reverse Byte. Коли налаштування завершено, його можна використовувати на різних платформах, включаючи операційні системи Android, Linux та Apple.

Syris RD200-M1 - це настільний зчитувач для безконтактних чіпів 13,56 МГц. Це USB-пристрій plug-and-play, що означає, що вам не потрібно встановлювати драйвери. За замовчуванням він працює як емулятор клавіатури, зчитуючи ідентифікатор чіпа і розміщуючи його на дисплеї (всередині таблиці Excel, блокнота, веб-сайту, поля введення програми і т.д.). Він поставляється з програмними інструментами, і його також можна налаштувати на роботу як послідовний зчитувач емуляції портів.

Параметри налаштування та SDK інструменти для розробки програмного забезпечення

RFID-зчитувач RD200-M1 зазвичай використовується для зчитування ідентифікаційного коду чіпа в різних форматах і відображення на екрані. Якщо ви хочете прочитати ідентифікатор чіпа на віртуальному COM-порту, ви можете легко змінити прошивку зчитувача і встановити його таким чином. Є ще один варіант налаштування режиму роботи зчитувача, і він називається «Авточитання», де зчитувач автоматично зчитує дані з пам'яті RFID-тегів і виводить їх на екран. В основному він працює як емулятор клавіатури для збережених даних всередині пам'яті тегів. При кодуванні чіпа ви можете вибрати власний ключ, щоб збережені дані не були читабельними для громадськості або неавторизованих користувачів. Щоб прочитати зашифрований вміст, вам також доведеться використовувати той самий ключ у зчитувачі. Це робиться за допомогою засобів налаштування, і коли встановлено, ви можете використовувати зчитувач на будь-якому пристрої.

SYRIS RD200-M1 за замовчуванням є зчитувачем емулятора клавіатури, і він зчитує ідентифікатор чіпа у форматі 8 HEX. Зчитувач включає в себе компакт-диск з безліччю службових інструментів для настройки зчитувача і SDK ПО.
За допомогою програми налаштування ви можете встановити формат коду ідентифікатора читання більш ніж 50 різними способами, керувати зумером, додати префікс або постфікс, встановити його як "Virtual COM" або "AutoRead", кодувати чіпи тощо.

Щоб встановити формат читання так само, як читають інші телефони та планшети NFC, вам потрібно встановити вихідний формат 14 HEX Reverse Byte.

Коли зчитувач працює в режимі Virtual COM, ви отримуєте код UID в базовому форматі HEX, і його не можна змінити за допомогою засобів налаштування. Однак вам потрібно змінити його після, і для цього зазвичай потрібно трохи програмування.

Якщо ви розмістите один і той же тег двічі на зчитувачі за короткий проміжок часу, він прочитає тег лише один раз, оскільки він має функцію «Виявлення тієї самої картки», що означає, що він не буде читати одну і ту ж картку двічі за визначений період часу.

Компакт-диск надає інструменти розробки програмного забезпечення, включаючи API, зразки кодів для BCB6, VB6, VB.NET та бібліотеки для VC, VB, BCB, DevC та C#.

RD200 працює на комп'ютерах і пристроях Apple з ОС Android, хоча конфігуратор призначений тільки для ПК. Якщо ви налаштуєте зчитувач на ПК, то він збереже налаштування і на комп'ютерах Apple, і на інших платформах в тому числі.

Технічна специфікація

Виробник: Syris Technology Corp.
Назва продукту: РД200-Н1-Г

Робоча частота: 13,56 МГц
Тип зчитувача: настільний переглядач
Відстань зчитування: до 7 см
Радіочастотний протокол: ISO14443

Інтерфейс: USB
Програмне забезпечення: компакт-диск з інструментами Configurator і SDK (API, підтримка BCB6, VB6, VB.NET зразок програми і бібліотека VC, VB, BCB, DevC, C#.)

Вбудовані два кольори світлодіода і зумера оповіщення.

Функція оновлення прошивки USB

Розміри зчитувача: 105 Вт x 72 H x 16 D (мм)
Розміри упаковки: 200 Вт x 165 H x 37 D (мм)

Вага зчитувача: 73 г
Вага упаковки: 215 г

Митний H.S. Код: 8471 90 00 00

Робоча температура: від -20 °C до 65 °C 95% відносної вологості
Температура зберігання: від -30 °C до 85 °C 95% відносної вологості

Потужність заряду: Стандартне живлення USB (5 В 500 мА)


Додані файли
Скачать файл syris-rd200-m1-technical-specification.pdf


Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.