FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

x3 3mk Захисна плівка для екрана для Samsung Galaxy Watc

154,48 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Samsung
SKU:
45794
EAN:
5903108434805
Останнє оновлення
Більше місяця тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

x3 3mk Захисна плівка для годинника Опис продукту + Основні моменти

x3 3mk Захисна захисна плівка для годинника Samsung Galaxy Watch 4 44 мм Оригінальна захисна плівка для екрана серії 3mk Watch Protection для Samsung Galaxy Watch 4 44 мм захищає дисплей годинника від розтріскування або подряпин. Ультратонка плівка (0,2 мм) чудово захистить екран смарт-годинника. Завдяки олеофобному покриттю знижує ризик появи непривабливих відбитків пальців під час повсякденного використання. У комплект входить: фольга 3мк® ARC для екрану (3шт) Спеціалізовані серветки Anti-Bubble Card Moisted (сухі, безворсові та дві зволожені)

Основні характеристики продукту: Бренд
3мк
Ряд
Захист годинника
Тип товару
Заступник
Сумісності
Samsung Galaxy Watch 4 44 мм
Місце встановлення
Екран пристрою

Чому варто купити цей товар? Оригінальний продукт від 3mk Ультратонкий - 0,2 мм Поверхня, що самовідновлюється - технологія самовідновлення Забезпечує захист всього екрану - Повноекранний захист Чітка структура, ідеальна передача кольору Олеофобне покриття захищає від відбитків пальців Захист від подряпин, пошкоджень Легкий, сухий монтаж

Додаткова інформація: Гнучкий Watch Protection 3mk™ не ламається, забезпечуючи певний захист під час падінь. Мінімальна товщина виробу робить виріб практично непомітним. Плівка ідеально адаптується як до плоских, так і до закруглених країв дисплея, і все це завдяки використанню ще міцніших клеїв та армованих компонентів. Крім того, виріб забезпечує відмінне ковзання пальців, а рівномірна, чітка структура відмінно передає кольори зображення, що відображається.

3MK – польський бренд, який в основному виробляє загартоване скло, гібридне скло, корпуси та захисні плівки. Вся продукція 3mk® виготовлена з особливою ретельністю, розроблена, щоб забезпечити найкращий, найбільш невидимий захист наших пристроїв. Бренд характеризується великим досвідом, який підтверджений різними дослідженнями, сертифікатами та нагородами.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.