FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Гібридний захисний чохол для телефону FlexAir для Samsung Galaxy S23

111,70 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Samsung
SKU:
61785
EAN:
5905601805793
Останнє оновлення
1 день тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Гібридний чохол FlexAir Опис продукту + основні моменти

Основні характеристики продукту: Тип продукту: Чохол для телефону Модель: FlexAir Hybrid Присвячується: Samsung Galaxy S23 Сумісність з об'єктивами: Об'єктиви з розмірами, що не перевищують (ширина/довжина/діагональ): 64 x 144 x 154 мм Матеріал: полікарбонат + поліуретан Конструкція: цільна, відносно тонка і легка Захисний край: захищає дисплей і камеру Кнопки: активний захист Захист від подряпин і бризок Ідеальна посадка, Повна функціональність Легко збирається та розбирається Посилені куточки, які ефективно поглинають удари
Високоякісний чохол FlexAir Hybrid для Samsung Galaxy S23 виготовлений з високоякісного полікарбонату та поліуретану, які надійно оточують телефон та його об'єктив. Гнучкий поліуретан, який використовується при виробництві чохла, відмінно зчіплюється, ніяк не збільшуючи габарити пристрою. Прозоре покриття чудово гармонує з дизайном телефону.
Ідеальний захист у будь-який час! Чохол забезпечує найкращий захист від пошкоджень і бруду. Його конструкція посилена, тому він чудово захищає наш телефон. Кнопки захищені спеціальними кришками, завдяки яким в ці місця не буде потрапляти пил і бруд.
Захисні краї У корпусі передбачені виступаючі захисні краї над екраном пристрою та його камер. Завдяки такому рішенню нам більше не доведеться турбуватися про найчутливіші елементи нашого смартфона!



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.