FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
14 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Xiaomi Redmi Watch 3 Активний сірий ЄС BHR7272GL

1 173,69 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Словакия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Xiaomi
SKU:
47260
EAN:
6941812726457
Останнє оновлення
1 тиждень тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения


Надвеликий 1,83-дюймовий РК-дисплей
200+ циферблатів**Поточний циферблат альбому доступний лише для клієнтів Android.
Стильні прямокутні годинники
Комплексні функції моніторингу здоров'я
100+ режимів фітнесу
5ATM водонепроникність*
12 днів типового використання* / 8 днів інтенсивного використання*
Підтримка телефонних дзвінків Bluetooth®️**Голосові дзвінки зі стороннього додатка наразі не підтримуються

Надвеликий 1,83-дюймовий дисплейЗручніший перегляд
Абсолютно новий надвеликий і переливається 1,83-дюймовий дисплей відрізняється насиченими кольорами, чітким дисплеєм і приголомшливим зором, що дозволяє переглядати все з першого погляду від сповіщення повідомлення до даних про тренування. Вигнуте високоміцне скло 2.5D забезпечує більш елегантний зовнішній вигляд і кращу зносостійкість.
200+ циферблатівЗмінюйте за своїм бажанням
Більше 200 циферблатів дозволяють змінювати теми за своїм бажанням. Легко показати свою унікальну індивідуальність на піднятті руки.* Поточний циферблат альбому доступний лише для клієнтів Android.
Класичний корпус у формі прямокутникаМеталева обробка середньої рами
Класичний і простий прямокутний корпус годинника має корпус, оброблений NCVM, з металевою обробкою, що покращує його вишуканий зовнішній вигляд. Його двоколірний (потьмяний і сріблястий) вигляд також демонструє ваш хороший смак.
Елегантний двоколірний корпусКольорові бретелі для легкого підбору
Чотири кольори ремінців у поєднанні з двоколірним корпусом забезпечують різний візуальний досвід і допомагають вільно визначати стильні кольори. * Зелені та жовті ремінці є роздрібними аксесуарами і їх потрібно купувати окремо. 
Голосові дзвінки Bluetooth*Легко та зручно
Підключіть годинник до смартфона через Bluetooth. На телефонні дзвінки можна відповісти на годиннику лише одним натисканням. Незалежно від того, працюєте ви чи займаєтеся фізичними вправами, ви можете підняти руку, щоб відповісти на телефонні дзвінки прохолоднішим і зручнішим способом.* Голосові дзвінки зі стороннього додатка наразі не підтримуються
100+ режимів фітнесуБільш професійні та безкоштовні для занять
Redmi Watch 3 Active пропонує вам більше 100 спортивних режимів, включаючи 10 професійних спортивних режимів*. Вбудовані датчики та професійні спортивні алгоритми можуть контролювати та аналізувати ваше тіло, коли ви займаєтеся улюбленими видами спорту, демонструючи свої зусилля з першого погляду. *10 режимів професійного спорту: бігова доріжка, велоспорт на відкритому повітрі, ходьба, трекінг, трейловий біг, піші прогулянки, еліптичний, весляр, скакалка. 
5 ATM водонепроникністьНасолоджуйтесь бризками
Незалежно від того, чи любите ви прохолодні бризки на мілководді або підводне плавання, ви можете постійно носити годинник. Водонепроникність 5 ATM*, що робить щоденний знос більш безтурботним.
Виявлення насичення крові киснемДізнайтеся більше про свій фізичний стан
Професійний оптичний датчик оксиметрії визначає насичення крові киснем і попереджає вас про низький рівень кисню в крові, приділяючи постійну увагу вашому здоров'ю.
Монітор серцевого ритму протягом усього дняБудьте уважні до змін частоти серцевих скорочень
Він може контролювати частоту серцевих скорочень 24/7, тому ви можете переглядати зміни з першого погляду. Сповіщення будуть надіслані, коли ваш пульс високий, цілодобово охороняючи ваше здоров'я.
Науковий моніторинг снуОпануйте свій сон
Redmi Watch 3 Active може точно записувати тривалість і стан вашого сну, постійно контролюючи кисень і частоту серцевих скорочень у крові на різних стадіях, таких як глибокий сон і легкий сон, а також надавати вам пропозиції щодо поліпшення сну відповідно до даних моніторингу для оптимізації якості сну.
Магнітна зарядка12-денний надтривалий час автономної роботи
Обережно покладіть годинник близько до зарядного пристрою, і він автоматично адсорбується для зарядки. Поєднання низького енергоспоживання апаратного та програмного забезпечення забезпечує до 12 днів автономної роботи*, тому вам не потрібно турбуватися про час автономної роботи
Примітки*Цей продукт не розроблений як медичний пристрій, а також не призначений для діагностики, лікування, лікування або запобігання будь-яким захворюванням. Усі дані та виміряні значення наведені лише для особистого використання.* Зображення та моделі продукту, дані, функції, продуктивність, параметри специфікації, інтерфейс користувача та інша інформація про продукт на цій сторінці наведені лише для довідки та можуть відрізнятися від фактичного продукту. Компанія Xiaomi може змінювати цю інформацію. Для отримання детальної інформації, будь ласка, зверніться до фактичного продукту.* Клас водостійкості 5ATM (еквівалент глибини 50 метрів під водою) означає, що його можна носити в басейнах, під час плавання в піщаній мілині та інших мілководних розвагах. Він не підходить для носіння в гарячому душі, сауні або під час дайвінгу. Обов'язково уникайте прямого впливу високошвидкісного водного потоку під час занять водними видами спорту. Функція водостійкості не є постійною і може знижуватися з часом.* 50-метрова гідроізоляція відповідає стандартам ISO22810: 2010. Він пройшов сертифікацію та випробування TÜV SÜD (China) Co., Ltd. Номер звіту про рейтинг водостійкості: 68.189.23.0048.02*Вміст і функції, показані на цій сторінці, не можуть гарантовано залишатися постійними і можуть змінюватися в результаті змін авторських прав, комерційних або технічних умов. У разі будь-яких змін без індивідуального повідомлення



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.