FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Xiaomi Redmi Buds 3 Білий ЄС BHR5174GL

856,25 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Словакия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Xiaomi - CVC
SKU:
34240
EAN:
6934177746338
Останнє оновлення
4 тижні тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Витончений і компактний чохол для зарядкиDiscreetYet стильний
Абсолютно нова конструкція компактного зарядного чохла має як гладкі, закруглені контури, так і жорсткі краї для більш комфортного зчеплення. Високоглянсове покриття робить корпус легким в чищенні.
Чіпсет Qualcomm® BLUETOOTH® + передова аудіотехнологіяПросто кращий звук
Завдяки чіпсету Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH та абсолютно новій технології BLUETOOTH®® 5.2, Redmi Buds 3 забезпечує швидшу та послідовнішу передачу звуку для виняткового прослуховування.
12-мм динамічний драйверЯкісне обладнання для якісного прослуховування
Насолоджуйтесь більш детальним звуком за допомогою нашого великого 12-мм динамічного драйвера, виготовленого з композитних матеріалів. Майстерно відкалібрований Xiaomi Sound Lab, цей драйвер забезпечує насичені басові тони, чіткі високі тони та стабільно чудову якість звуку.
Двомікрофонне шумозаглушення для дзвінківЯ чую кожне сказане вами слово
Подвійні високочутливі мікрофони, вбудовані в Redmi Buds 3, у поєднанні з технологією Qualcomm® cVc™ Echo Canceling та Шумозаглушення, динамічно зменшують навколишній шум та ефективно мінімізують відлуння. Це означає, що ви завжди можете насолоджуватися чіткими дзвінками.
Додатковий тривалий 20-годинний час автономної роботи *Достатньо часу, щоб прослухати ще 300 пісень
Незважаючи на невелику та легку вагу, Redmi Buds 3 пропонує як потужність, так і комфорт. Насолоджуйтесь до 5 годин автономної роботи від одного заряду або до 20 годин використання в парі з зарядним чохлом. Розслабтеся і поверніться до своєї музики. Насолоджуйтесь відтворенням тривалістю до 1,5 годин від однієї 10-хвилинної зарядки.

5 годин, Однозарядний заряд
20 годин , Загальний час автономної роботи з корпусом

*У поєднанні з зарядним чохлом Redmi Buds 3 мають до 20 годин автономної роботи. Якщо припустити, що відтворення пісні займає в середньому 4 хвилини, пристрій може відтворити загалом 300 пісень. Фактичний час може змінюватися залежно від умов використання.*10-хвилинна швидка зарядка вимагає, щоб у футлярі для зарядки залишалося щонайменше 20% часу автономної роботи. Використовуйте навушники до 90 хвилин після 10-хвилинної швидкої зарядки. Перевірено за допомогою розширеного аудіокодування (AAC) на 50% гучності.
Спливаюче вікно MIUI для швидкого сполученняПросто відкрийте обкладинку, щоб з'єднатися
Ексклюзивне спливаюче вікно MIUI для швидкого сполучення дозволяє швидко з'єднувати пристрої. Просто відкрийте зарядний чохол біля смартфона та торкніться екрана, коли з'явиться спливаюче вікно. Рівень заряду акумулятора навушників і зарядного чохла можна побачити з першого погляду.
Сенсорне управлінняЛегко перемикатися між музикою і дзвінками
Торкніться задньої частини навушників, щоб переключити режими, призупинити та відновити відтворення музики тощо.

Торкніться двічі: Наступний трек
Відповідь на дзвінок Натисніть і утримуйте будь-який навушник: Пауза/відтворення
Торкніться тричі: Попередній трек/Покласти слухавку/Відхилити виклик

IP54 пило- і водонепроникніРозширені функції захисту, там, коли вони вам потрібні
Навушники Redmi Buds 3 були майстерно розроблені відповідно до стандартів пило- та водонепроникності IP54* (рівень 5 пилонепроникний та водонепроникний рівень 4), що робить навушники безпечними від розливів та поту.
*Відповідні функціональні зображення навушників на цій сторінці призначені для ілюстративних цілей. Параметри товару носять довідковий характер. Деякі параметри продукту можуть відрізнятися через зовнішні фактори, такі як навколишнє середовище та відмінності в системах мобільних телефонів. Будь ласка, зверніться до фактичного продукту для отримання детальної інформації.*Дані про вагу для одного навушника, наданого лабораторією Xiaomi. Цей показник може дещо відрізнятися в залежності від використовуваних методів вимірювання.*Умови випробування на час автономної роботи: рівень заряду батареї навушника на 100%, гучність навушників регулюється до 50%, режим кодування BLUETOOTH®, встановлений на AAC. Процедура тестування: Батареї Redmi Buds 3 були повністю розряджені під час відтворення аудіо, поки будь-який навушник не перестав відтворюватися. Фактичні години використання можуть відрізнятися в залежності від стану використання, рівня зарядки та факторів навколишнього середовища.*Тест на водостійкість IPX4. Згідно з рейтингом захисту корпусу GB/T 4208-2017 (IP-код), він пройшов тест, проведений Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Протоколу випробувань немає. це SAC2021-06245C. Результат тесту показав, що він відповідає стандарту GB/T 4208-2017.*IP5X пилозахисний тест. Згідно з рейтингом захисту корпусу GB/T 4208-2017 (IP-код), він пройшов тест, проведений Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Протоколу випробувань немає. це SAC2021-06112C. Результат тесту показав, що він відповідає стандарту GB/T 4208-2017.*Щоб використовувати функцію MIUI Pop-up for Quick Pairing, вам потрібно буде оновити смартфон до останньої стабільної версії MIUI. Цю функцію підтримують такі смартфони: Mi 11 Ultra,Mi 11,Mi 11 Lite 5G,Mi 11 Lite,Mi 10 Lite 5G,Mi 10,Mi 11i,POCO F3,Mi 10T,POCO F2 Pro,Redmi Note 10 5G,Redmi Note 10S,Redmi Note 10 Pro.
Технічні характеристики навушників

Розміри навушника: 40.7 x 16.9 x 18.7 мм
Вага нетто одного вкладиша: 4.5 г
Дальність зв'язку: 10м (відкритий простір, вільний від перешкод)
Ємність акумулятора: 35 мАг (один навушник)
Вхідні параметри: 5В⎓70мА
Тип батареї: літій-іонна полімерна батарея
Бездротове з'єднання: Bluetooth® 5.2

Технічні характеристики корпусу для зарядки

Зарядний чохол dimensio



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.