FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
11 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Xiaomi Mi TV Stick 4K EU PFJ4122EU

1 624,27 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Словакия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Xiaomi - Google - Amazon
SKU:
34268
EAN:
6971408155620
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Транслюйте в 4K будь-де

Портативне потокове медіа 4K
Підтримуються Dolby Atmos™ і Dolby Vision®
На базі Android TV™ 11
Вбудований Google Assistant*

Нова ера розумного підключення
Завдяки системі Smart Android TV™ Xiaomi TV Stick 4K пропонує новий мультимедійний досвід у будь-який час і в будь-якому місці. Компактний і портативний, він приносить розумніше життя вашим дисплеям*.
Відчуйте диво Android TV™ 11*
Xiaomi TV Stick 4K оснащено ОС Android TV™ 11, що забезпечує простий, але захоплюючий досвід. Відкрийте для себе понад 400 000 фільмів і шоу з ваших улюблених програм. Отримайте понад 7000 програм із Google Play*. Слухайте музику та ігри, транслюйте з будь-якого пристрою тощо*.
Неперевершені враження від перегляду
Надвисока роздільна здатність 4K * у поєднанні з технологією Dolby Vision® піднімає якість відео на новий рівень. Насолоджуйтеся яскравим і захоплюючим візуальним досвідом.
Об’ємний звук* для чудового звучання
Незалежно від того, чи любите ви музику, ігри, фільми чи телесеріали, додавання технологій Dolby Atmos® і DTS HD забезпечує більшу насиченість і реалістичність звуків, ніж будь-коли раніше.
Зробіть свій телевізор розумнішим за допомогою Google Assistant*
За допомогою Google Assistant* ви можете насолоджуватися швидким доступом до безлічі розваг, шукати інформацію та керувати своїми розумними домашніми пристроями. Це також забезпечує зручність розпізнавання мовлення на нерозумних телевізорах.
Маленький, але потужний
Компактний форм-фактор Xiaomi TV Stick 4K оснащений чотирьохядерним процесором, який забезпечує потужну продуктивність. Чи дивитеся ви фільм із високою роздільною здатністю, слухаєте високоякісну музику чи граєте в ігри, швидкість і стабільність — це те, на що ви можете розраховувати.

Чотирьохядерний процесор
Високопродуктивний графічний процесор
2 ГБ оперативної пам'яті*
8GB ROM*

Розмістіть свій маленький екран на великому екрані
Транслюйте улюблені розваги зі свого телефону, планшета чи ноутбука на телевізор за допомогою вбудованого Chromecast*.
Простіші способи підключення

HDMI
Wi-Fi 2,4 ГГц/5 ГГц
Bluetooth®

Дистанційне керування 360° bluetooth
Просте у використанні розташування кнопок у поєднанні з Bluetooth і підтримкою голосового керування означає, що ви можете насолоджуватися керуванням на 360° під будь-яким кутом. Вся справа в зручності, комфорті та контролі за вашим бажанням.
Легкий і портативний дизайн
Використовуйте його там, де вам це потрібно: легкий і компактний форм-фактор Xiaomi TV Stick 4K полегшує використання та перенесення. Переглядайте свій улюблений відеовміст у будь-який час і будь-де, незалежно від того, перебуваєте ви вдома чи не вдома.
Готовий до використання всього за 3 кроки

Підключіть Xiaomi TV Stick 4K до телевізора
Підключіться до Wi-Fi
Почніть дивитися

Технічні характеристики:

Розміри

Довжина - 106,8 мм
Ширина - 29,4 мм
Товщина - 15,4 мм
Вага - 42,8г
Колір - Чорний


Технічні характеристики

Вихідна роздільна здатність - 4k
ЦП - Чотирьохядерний Cortex-A35
Графічний процесор - Mali-G31 MP2
Оперативна пам'ять - 2 Гб
Пам'ять - 8 ГБ
Операційна система - Android TV™ 11
Контент – попередньо встановлено Netflix, Amazon Prime Video та Youtube


Бездротове підключення

Wi-Fi 2,4 ГГц/5 ГГц
Bluetooth 5.0


Декодер

Відео декодер - AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
Формат відео - MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
Аудіо декодер - DTS HD, Dolby Atmos
Аудіоформат - MP3, AAC, RM, FLAC
Декодер зображень - JPG, BMP, GIF, PNG


Порти

HDMI x 1
Micro USB x 1



Примітки
*Доступність Google Assistant залежить від ринку. Для отримання додаткової інформації зверніться до офіційного веб-сайту Google Assistant.*Дисплейний пристрій має підтримувати вхід через порт HDMI.*Google, Google Play, Android TV, вбудований Chromecast та інші марки є торговими марками Google LLC.*Платформи та вміст можуть відрізнятися залежно від країни чи регіону. Для отримання додаткової інформації зверніться до послуг, доступних у вашому регіоні.*Потрібен телевізійний і відеоконтент із підтримкою роздільної здатності 4K або Dolby Vision®.*Потрібен телевізійний і відеотрансляційний вміст із підтримкою Dolby Atmos™ або декодування DTS.*2 ГБ + 8 ГБ пам’яті : Фактична доступна ємність може відрізнятися або бути зменшеною через ряд факторів. Оскільки операційна система займає частину пам’яті (RAM), фактичний доступний простір менший за позначений обсяг пам’яті. Через інсталяцію операційної системи та попередньо встановлених програм, які займають частину флеш-пам’яті (ПЗУ), фактичний доступний простір менший за позначений обсяг флеш-пам’яті.*Потрібні програми з підтримкою Chromecast built-in™.*Використовуйте Bluetooth 5.0 вимагає кінцевих пристроїв, які також підтримують відповідні функції.*Зображення продукту та вміст на сторінці веб-сайту продукту наведено лише для ілюстрації. Фактичні ефекти (включаючи, але не обмежуючись, зовнішній вигляд, колір, розміри) і вміст на дисплеї (включаючи, але не обмежуючись цим, шпалери, фони, зображення, дизайн інтерфейсу користувача) можуть відрізнятися. Зверніться до фактичного продукту.*На сайті продукту наведено типові дані про значення. Усі дані надходять від лабораторій Xiaomi, параметри конструкції та технології, а також дані надані постачальниками. Дані тестування можуть дещо відрізнятися в різних тестових версіях і тестових середовищах і можуть не відображати фактичний продукт.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.