FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Xiaomi Mi Projector Laser 150 inch White EU SJL4005GL

42 769,91 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Словакия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Xiaomi - Google
SKU:
18116
EAN:
6934177701788
Останнє оновлення
2 тижні тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Ультракоротка відстань, масивний екран для вашого дому

Ультракоротка відстань, можливість кріплення на стіні
Велика площа проекції 150 дюймів
Технологія лазерного джерела світла ALPD 3.0
Висока точність кольору і яскравість.
Власний контраст 3000:1
Вбудований Google Assistant / Google Android 8.1 TV контент

* Лазерний проектор Xiaomi може показувати програми традиційного кабельного телебачення через телевізійний приймач, наприклад телевізійну приставку або приставку IPTV. Він не може безпосередньо приймати телевізійні сигнали.
Лауреат японської нагороди Good Design Award 2017
Japan Good Design Award, iF Design Award, Red Dot Award і IDEA Award відомі як чотири головні світові нагороди за дизайн.
Це перший у світі ультракороткий фокусний лазерний проектор із технологією ALPD, який забезпечує до 150-дюймового Full HD на відстані 50 см із високим коефіцієнтом контрастності 1500 люменів і 3000:1, а також терміном служби продукту 20 000 годин. Цей високотехнологічний продукт використовує компактну та мінімальну «коробкову» мову дизайну та зберігає стилістичну узгодженість навіть із пультом дистанційного керування Bluetooth. Керуйте пристроєм з будь-якої точки кімнати. Голосові помічники можуть швидко знаходити програми або надавати інші інтерактивні можливості перегляду.
- Суддівська комісія Good Design Award
Масивний екран для вашого дому
Лазерний проектор Xiaomi може проектувати екран розміром до 150 дюймів. Принесіть приватний театр у свій дім.
Величезна проекційна зона 150 дюймів Перетворіть свій дім на приватний кінотеатр
Легко налаштуйте розмір екрана в межах 80-150 дюймів.
Відчуйте приголомшливе задоволення від перегляду фільму, прослуховування концерту або гри на великому екрані.
Ультракоротка дистанція проектування на великий екран навіть з близької відстані
Використовує дизайн ультракороткофокусної лінзи 0,233:1, щоб позбутися незручності проекції на велику відстань, необхідної традиційними проекторами. Лазерний проектор Xiaomi можна розташувати на відстані 1,97 ~ 19,7 дюйма від поверхні дисплея на корпусі телевізора або закріпити на стіні. Немає необхідності мати справу зі складною проводкою або перешкодами.

1,97 дюйма ~ 19,7 дюйма від поверхні дисплея
Легко пересувати
Немає необхідності в спеціальній проводці

Кіно-якість
Лазерний проектор Xiaomi має натуральну контрастність 3000:1, що можна порівняти з тим, що можна знайти в кінотеатрах. Завдяки частці червоного світла сягає 16-18%, кольори яскраві та яскраві.
Технологія лазерного джерела світла ALPD 3.0
Має нову технологію лазерного дисплея ALPD 3.0 від Appotronics*, яка є лідером на ринку за кольором, контрастністю та яскравістю екрана. Мало того, що зображення яскраві та чіткі, ALPD 3.0 дозволяє нам збільшити термін служби продукту та зменшити розмір машини.
* Appotronics є провідним у світі інноватором високояскравих лазерних люмінофорних технологій. Цю технологію використовують понад 3000 кінотеатрів по всьому світу.
Діапазон кольорів 85%+ NTSCШирокий діапазон кольорів і розподіл
Колір є важливою частиною всього проекційного екрана. Якщо діапазон кольорів занадто малий, проектор не зможе відобразити справжні кольори плівки. Лазерний проектор Xiaomi використовує інноваційну технологію п’ятиступінчастого колірного колеса для рівня проекції червоного світла 16-18% *. Діапазон кольорів NTSC 85% забезпечує насичене та точне відтворення кольорів.
* Звичайні проектори зазвичай використовують лише три- або чотириступеневі кольорові колеса. Показники проекції червоного світла зазвичай падають нижче 10%
Природний контраст 3000:1. Навіть темніші сцени проектуються чітко
Ми часто скаржимося, що в кінотеатрі може бути важко чітко побачити важливі деталі, оскільки темні зображення не проектуються чітко. Лазерний проектор Xiaomi має власну контрастність 3000:1, що значно перевищує стандарт 2000:1 у кінотеатрах. Він також має роздільну здатність 1920*1080 і підтримку HDR, тому деталі чіткі навіть у темряві.
Джерело світла з яскравістю 5000 люмен
Лазерний проектор Xiaomi забезпечує яскравість джерела світла до 5000 люмен, яскравість зображення 1600 ANSI люмен і яскравість проекційного екрана 15-18fL, що можна порівняти зі стандартом кінотеатру.
* fL — китайський кінематографічний стандарт для вимірювання яскравості. Яскравість 14 fL є загальноприйнятою для 2D-кінопроекції в Китаї та 4,5 fL для 3D-зображень.
Технологія цифрової обробки світла TL DLP
Має технологію цифрової обробки світла DLP від Texas Instruments. Ця технологія базується на мікросхемі DMD для візуального відображення цифрової інформації. Використовуючи цю технологію, Xiaomi Laser Projector може показувати зображення більш чітко та яскраво. При цьому деталі на знімку яскраві з високою швидкістю відновлення.
Мікросхема DMD 5,4 мкм 2,07 мільйона відбиваючих лінз, щоб кожен дюйм великого екрана був чистим і чітким
Чіп має понад 2,07 мільйона відбивачів розміром 5,4 мкм, кожен з яких схожий на маленьке дзеркало, яке обертається на ± 17 ° незалежно зі швидкістю 16,66 мільйона циклів на секунду, збираючи різні кольори променя на ультракороткій фокальній лазерній лінзі для високого -визначення досвіду перегляду.
Термін служби лампи понад 25000 годин. Дивіться фільми щодня в році.
Технологія лазерного джерела світла Appotronics ALPD 3.0 може ефективно забезпечити термін служби лампи 25 000 годин або більше, що еквівалентно часу



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.