FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
8 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Xiaomi Amazfit T-Rex Pro Steel Blue EU

3 818,18 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Словакия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Xiaomi
SKU:
XIATREXPWSBLUE
EAN:
6972596102519
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Досліджуйте свій інстинкт
Міцність військового класу / 10 ATM Водонепроникність Вимірювання насичення крові киснем
ДИЗАЙН, ГОТОВИЙ ДО ПРИГОД
Витривалість до ваших власних
Форма Amazfit T-Rex Pro міцна та міцна з чіткими кутами. Пройшовши 15 випробувань військового класу1, годинник зможе битися з вами жаркими пустелями, вологими тропічними лісами та полярними льодовиками. Перевірте витривалість, яка з легкістю протистоїть стихії.
* Відповідні дані щодо цієї теми взяті з наступного звіту: H202005252293-01EN-G2. Тривалий вплив не рекомендується, оскільки це може пошкодити годинник та його компоненти.
Жорсткість зсередини
Amazfit T-Rex Pro - це титанічне поєднання практичності, міцності та комфорту.
Зовнішній безель піддається процесу напилення металу, що покращує багаті текстури легкого корпусу годинника вагою 60 г.
Чіткість 1,3-дюймового кольорового HD AMOLED-екрану з його постійно включеним дисплеєм гарантує, що вам не доведеться зупинятися, щоб перевірити важливу інформацію.
Amazfit T-Rex Pro супроводжується зручним для шкіри силіконовим ремінцем із дизайном, що відводить піт, щоб забезпечити сухість і комфорт.
ВАШ ПАРТНЕР У РОЗВІДКУ
Вирушайте в дорогу та зустрічайте все, що прийде
Amazfit T-Rex Pro є дослідницьким партнером високого рівня, який підтримує чотири глобальні навігаційні супутникові системи, водонепроникність 10 ATM2, систему вимірювання насичення крові киснем3, метеорологічний трекер4, монітор сходу та заходу сонця4, відображення поточної фази місяця5, компас і барометричний висотомір, наддовгий час автономної роботи 18 днів6 при стандартному використанні та понад 100 різних спортивних режимів7.
Досліджуйте невідоме
Чотири підтримувані глобальні навігаційні супутникові системи пропонують швидке позиціонування з високим ступенем точності. Куди б ви не пішли, ви завжди знатимете, де ви знаходитесь8.
Ride the Tide and Make Splash
Завдяки класу 10 ATM Amazfit T-Rex Pro водонепроникний на глибині до 100 метрів2, тож ви можете займатися серфінгом, плавати чи досліджувати таємничий підводний світ разом.
Безпечно піднімайтеся за допомогою вимірювання насичення крові киснем3
У високогірних районах кожен метр, який ви пройдете вгору, супроводжується більшими труднощами. Таким чином, Amazfit T-Rex Pro сповістить вас щоразу, коли виявить, що ви відчуваєте значні зміни висоти9, і запропонує вам пройти тест на насичення крові киснем. Цей тест також можна пройти, коли ви відчуваєте дискомфорт, щоб краще захистити своє тіло.
Тренуйтеся на повну силу та відстежуйте кожен свій рух
Amazfit T-Rex Pro має понад 100 спортивних режимів7 і може використовуватися для моніторингу важливих даних, таких як частота серцевих скорочень під час тренування, пройдена відстань, швидкість руху та спалені калорії в режимі реального часу для більшості спортивних режимів, щоб допомогти вам відстежувати та покращувати свої спортивні результати.
Алгоритм FirstBeat™ оцінює спеціальні дані, такі як максимальне поглинання кисню10, час повного відновлення та навантаження під час тренування, щоб кількісно визначити ваші досягнення після кожного завдання.
Наш останній власно розроблений алгоритм розпізнавання тренування ExerSense™ автоматично розпізнає вісім спортивних режимів і записує відповідні дані тренування11.
БЕРЕЖІТЬ СВОЄ ЗДОРОВ'Я ТА ПІДТРИМАЙТЕСЬ У ФОРМІ
Підтримуйте свій прогрес за допомогою моніторингу серцевого ритму12
Amazfit T-Rex Pro пропонує 24-годинний моніторинг серцевого ритму та здатний надавати миттєві сповіщення про високий пульс. Здоров’я серця є головним пріоритетом, тому ваш Amazfit T-Rex Pro постійно відстежує його, а також може реєструвати коливання частоти серцевих скорочень (ВСР) протягом дня, щоб контролювати рівень стресу. Навчитися розслаблятися - це перший крок до захисту свого здоров'я.
Отримуйте персоналізовані оцінки за допомогою PAI13
PAI — це система оцінки здоров’я, яка використовує алгоритм для перетворення складної інформації, як-от частоти серцевих скорочень, тривалості активності та інших даних про стан здоров’я, в єдине числове значення, унікальне для кожного користувача. Система оцінки здоров’я PAI підтримує більшість режимів тренувань, незалежно від часу чи місця, а також створює індивідуальну оцінку здоров’я для кожного користувача, щоб запропонувати персоналізований досвід користувача.
Зрозумійте свій відпочинок за допомогою моніторингу якості сну14
Якість сну має важливе значення для здоров’я, тому Amazfit T-Rex Pro служить вашим персональним помічником уві сні. Годинник може розпізнавати різні стани сну, такі як легкий, глибокий і швидкий сон, а також денну дрімоту, і відстежує будь-які потенційні проблеми з диханням під час сну15.
Ваш найкращий персональний помічник
Amazfit T-Rex Pro повідомляє вас про будь-які вхідні текстові повідомлення або дзвінки, заплановані будильники та події, щоб ви не пропустили будь-яку важливу інформацію. Він також може легко керувати відтворенням музики на вашому мобільному телефоні через Bluetooth, щоб ви могли насолоджуватися улюбленими списками відтворення в дорозі.
Технічні характеристики:

Розміри: 47,7 X 47,7 X 13,5 мм
Вага: 59,4 г (з ремінцем)
Матеріал корпусу: полікарбонат
Матеріал ремінця: силіконова гума
Довжина ремінця: 122 мм (довгий), 78 мм (короткий)
Ширина ремінця: 22 мм
Рівень водостійкості: 10 ATM
Сенсорний екран: загартоване скло + покриття проти відбитків пальців
Дисплей: 1,3" HD AMOLED дисплей
Роздільна здатність: 360 X 360
Alw



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.