FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
10 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

WOOX R4600 розумний критий бездротової камери

с 748,11 ₴ /штука ціна Еккн. Чан
19,47 ₴ с 10 до 100 штуки
18,97 ₴ с 100 до 300 штуки
17,98 ₴ с 301 до 500 штуки
17,60 ₴ с 501 до 1000 штуки

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Германия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
alexa - Amazon - Google
Час доставки
5 дні
SKU:
WOO804600
TARIC:
84176200
EAN:
8435350740221
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

ДЕТАЛІ ПРОДУКТУ
Працює з Alexa і Google домашнього використання Amazon Alexa з вашим Woox камери, щоб отримати поточний вид на Эхе показують пристрій.
Поговорити з двостороннім аудіо - вбудований мікрофон і динамік Woox смарт-камера дозволить вам залишатися на зв'язку з будинком з будь-якого місця через Woox побут.
Зробити розумні оповіщення - Woox смарт-камери виявлення руху і технологія розпізнавання образів. Налаштувати свої повідомлення так що ви'знову попередив тільки про речі, які важливі для вас.
Чітко бачити у темряві - Woox функції камери інфрачервоні світлодіоди та алгоритми комп'ютерного зору, щоб автоматично активувати нічне бачення при тьмяному освітленні.
Ловіть кожен момент - Woox камера має все необхідне, щоб допомогти зберегти ваш будинок безпечним. Ви'отримуватимете повідомлення у Woox додаток додому, коли камера виявляє яку-небудь діяльність, що дозволяє стежити за вашим будинком з будь-якої точки.
Підключення вашого будинку до розумної майбутнє

Підключений до інтуїтивно зрозумілим додаток Woox камери смартфона виступає вашими очима і вухами, забезпечення збереження і безпеки, доки ви знаходитесь поза домом. Розширений розпізнавання образів і технологія виявлення руху дає вам спокою, з попередженнями, що настроюється, щоб поставити вас в повний контроль.



Будинки просто попросити Алекса, щоб показати живий вигляд Woox Камери на вашому Ехо показують швидкий спосіб, щоб побачити, що відбувається в іншій кімнаті. Ви також можете говорити або слухати через Ехо з допомогою двосторонньої Woox камери аудіо.

Працює з ехо і з Chromecast
Woox робить розумного будинку майбутнього в реальність сьогоднішнього дня. Цілий ряд інтелектуальних продуктів прокласти шлях для розумної майбутнє і створювати захоплюючі перспективи додатки і голосове управління вже існуючої технології у вас вже є у вашому домі.

З інтуїтивно зрозумілим додаток на свій телефон Woox камери діє як очі і вуха, забезпечення збереження і безпеки, доки ви знаходитесь поза домом. Будь ви на роботі, в спортзалі або навіть за кордоном, розпізнавання образів і технологія виявлення руху дає вам спокою.

Чітко бачити в темряві
Woox камера має інфрачервоні світлодіоди та алгоритми комп'ютерного зору, щоб автоматично активувати нічне бачення при тьмяному освітленні. Бачити все поле зору камери ночі—не просто прожектор.

Двостороннє аудіо
Вбудований мікрофон і динамік Woox камера дозволить вам залишатися на зв'язку з сім'ї. Заїзд з дітьми після школи, скажіть вашу собаку, щоб зупинити гавкіт, або привітатися через Woox вдома додаток.

Інтелектуальні оповіщення
Виявлення руху Woox камери і технологію комп'ютерного зору надання повідомлення настроюється, так що ви отримаєте тільки повідомлення, які важливі.

Технічні специфікації:

Розміри: 53x32x113mm (Д x Ш x в)
Живлення: 5В 1А мікро-USB включаючи кабель і адаптер живлення
Дозвіл: 1920x1080(1080р)
Стискання Зображення: H. 264
Кут огляду: 115°
Об'єктив: 4 мм Ф2.0
Пікселів: дозвіл 2mega
Тип сенсора: 1/ 3 дюйми CMOS
Аудіо: двостороннє аудіо
Виявлення руху: підтримується
ІК відстань: 10 м
Зберігання: підтримка мікро-SD-карта 128 Гб максимум.
Протокол:бездротовий стандарт IEEE 802/11b/g/n 2,4 ГГц
Інтерфейс: мікро-USB
Матеріали: ABS
Робоча температура: -20℃ - 50℃



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.