FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
15 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Wolnowar Quickstick Sous-vide Cooker 20 л 1300 Вт

3 629,48 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Klarstein
SKU:
4260457488974
EAN:
4260457488974
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Звичайна ціна: 529,99 злотих
Наша ціна: 424 злотих

Quickstick Мультиварка Sous Vide Термостат Циркуляційний насос 20 л нержавіючої сталіВ 3 кроки до ідеального блюда з повним смаком. Дієта з низьким вмістом вуглеводів, сира їжа, дієта або зниження ваги – з мультиваркою ви готуєте без втрати вітамінів і поживних речовин, без зусиль і так само, як професіонали.

Циркуляційний насос і інтелектуальна система відключення забезпечують точне повільне приготування їжі results.To жити усвідомлено, а також означає їсти свідомо, що означає свідоме приготування їжі. Quickstick від Klarstein - це точний пристрій, який дотримується цієї філософії. 

Особлива перевага повільної варіння: Завдяки дбайливому нагріванню не відбувається втрати вітамінів і мінералів, але вони залишаються в приготованому продукті без розчинення в окропі. Це не тільки смачно, але і корисно. При потужності 1300 Вт Klarstein Quickstick нагріває до 2 літрів води з точністю до 0,2 ° C. Вбудований циркуляційний насос підтримує температуру води на постійному заданому рівні в межах 50-95° градусів. Таким чином, гарантується ідеальний результат повільного приготування їжі, упакованої у вакуумні пакети.

Інтелектуальна система відключення запобігає переливу або горінню води, коли води недостатньо. Можна сміливо залишати кухню під час приготування їжі.

Мультиварка Quickstick виготовлена з нержавіючої сталі і може управлятися через сенсорний РК-дисплей. На додаток до процесу Sous Vide, Klarstein Quickstick також можна використовувати для звичайного приготування їжі при низьких температурах, для нагрівання або збереження їжі в теплі.Легко чистити, не займаючи багато місця і оптично захоплюючи мультиварку Klarstein Quickstick  , робить здорове приготування їжі дитячою грою, а також є професійним пристроєм для непрофесіоналів.

Основна інформація:Точний контроль температури (+/- 0.2 С)Постійна температура по всьому контейнеру завдяки вбудованому циркуляційному насосуРегулювання температури в межах 50-95 °C

Особливості гри:Вмикання/вимикання дисплеяФункція таймера (з 0:00 до 59:59)Сенсорний РК-дисплей blueСенсорний дисплей з нержавіючої сталіПросте керування та очищенняНе займає багато місцяПотужність: 1300 ВтЕлектроживлення: 220-240 В; 50 Гц

Сфера доставки:1 x пристрійПосібник користувача німецькою мовою (інші мови: англійська)

Розміри: Розміри приблизно: 36.7 x 13.5 x 8.8 см (W x H x D) Вага: близько 1,1 кг



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.