FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Волога полірування шар штукатурки

27,49 ₴ /кілограм ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
25 кілограми
Наявна кількість
10000 кілограми
Страна
Румыния
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
15 дні
SKU:
C1525607
Останнє оновлення
8 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Шпаклівка готова для згладжування і обробки внутрішніх поверхонь синтетичної смоли водної дисперсії, добавки, наповнювачі, з наступними caracteristi¬ci: застосовувати легко завдяки крему має дуже хорошу адгезію до правильно Підготовлена ​​основа, сохне швидко, високий білий. Absor¬bţie являє собою базу з низьким і не вимагає грунтовки перед нанесенням фарби. Absor¬bţiei знижується через склад і забезпечує значну економію матеріалу обробки (фарби). Бажано застосовувати багатошарові покриття можуть бути нанесені до 3 мм.

Використання: можна наносити вручну або механічним способом на наступних форматах: цементні штукатурки, гіпсові штукатурки на основі штукатурки і цементу на основі гіпсу, бетону, гіпсових плит.

Інструкції: Пасту наносять на поверхню підстави, в шарі товщиною від 0,2 мм до макс. 3 мм. Механізований додаток, продукт може бути розбавлена ​​макс. 5% води. Для застосування в кілька шарів висохнути перед нанесенням наступного шару є шар над поверхнею, прибл. 2:00, при температурі 20 ° С і відносній вологості 65%. Поверхні можуть бути гладкими / розтерти через 12-24 годин ( в залежності від товщини і tem¬peratură) з тонкою шкіркою , щоб дати гладку поверхню. Щоб уникнути розтріскування, запобігає швидкому висиханню або замерзання. Медіа менше абсорбуючі є поява бульбашок і , отже, в цьому випадку штукатурка буде застосовуватися таким чином : нанесіть перший шар , розбавлений 10% води, дуже тонкі і, після невеликого zvântare , щоб застосувати (близько 5 хвилин.) . другий шар , як тонкий , а потім, після сушки поверхні (2 години при температурі 20 ° C tem¬peratură і 65% вологості) застосувати остаточний шар штукатурки товстої обробкою.

Поверхневе час сушіння (на дотик): 2 години, сухістю (глибина): 24 години. Значення наведені для температури 20 ° С і відносній вологості 65%. Орієнтовний питома витрата: 0,5-1 кг / м². Точна сума конкретного споживання буде визначатися після випробування, проведеного на місці. Це залежить від товщини і шорсткості поверхні. Упаковка: пластикові відра, 10 і 25 кг. Місця для зберігання речей răco¬roase, сухий, Temparature від 5 ° С до 30 ° С в оригінальній упаковці, закритою. Термін придатності: 24 місяців з дати виготовлення відповідають умовам упаковки і зберігання. Дивіться дату виготовлення і партії з написом на упаковці.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.