FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
22 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Вок індукційний 32,5 см, сковорода вок зі знімною дерев'яною ручкою, залізна каструля

380,69 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
96 штуки
Наявна кількість
96 штуки
Страна
Германия
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Вок індукційний 32,5 см, сковорода вок зі знімною дерев'яною ручкою, каструля з вуглецевої сталі зі скляною кришкою, без покриття, чорна
Мансардне вікно 12233 32см
Стан: товар, новий товар.
Ціна за одиницю: 9,00 €
Кількість штук на піддоні: 96 штук

Про цей пункт

Високоякісна вуглецева сталь - Виготовлена з високоякісної вуглецевої сталі, поверхня оброблена подвійним окисленням та азотуванням, а після високотемпературного плавлення, полірування та триразового рафінування забезпечує чудову довговічність та стійкість до іржі.
100% нетоксичний - без покриття, на 100% не містить токсичних хімікатів, таких як PFOA і PFOS. Твердість у чотири рази вище, ніж у звичайного заліза. Його можна використовувати будь-яким шпателем і інструментом для чищення, не турбуючись про подряпини та деформацію. Зі збільшенням частоти вок стає вок з антипригарним покриттям.
Детальний дизайн - знімна дерев'яна ручка спеціально розроблена для зручного зберігання. Легко розбирається без інструментів. Підвісне кільце призначене для підвісного зберігання і легко сушиться. Допоміжна ручка допомагає під час переміщення або зберігання вока, ергономічна неслизька дерев’яна ручка зберігає його прохолодою під час високотемпературного приготування, забезпечуючи надійне та зручне захоплення.
Енергозберігаючий вок - плоска основа підходить для всіх типів плит, включаючи індукційні плити, газові плити, електричні плити, склокерамічні плити тощо; Поверхня вока гладка і блискуча, не легко прилипає, при приготуванні використовується менше масла. Швидке і рівномірне нагрівання.
Легко очищається - перед використанням приправте вок, оскільки при правильному використанні та догляді він може стати фізичним антипригарним воком і досягти швидкого очищення.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.