FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
18 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Набір ручних інструментів UniQat із 462 предметів із високоточним динамометричним ключем - професійний клас, абсолютно новий

135,75 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
462 штуки
Наявна кількість
462 штуки
Страна
Литва
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
2 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Представляємо професійну колекцію ручних інструментів UniQat, що включає великий набір із 462 деталей, оснащений високоточним динамометричним ключем. Цей комплексний пакет є незамінним набором для різних застосувань, розроблених відповідно до вимогливих стандартів якості та продуктивності.

Наші ручні інструменти UniQat розроблені для довговічності та надійності. Кожен виріб виготовлений із високоякісних матеріалів, що забезпечує тривале використання та виняткову стійкість до зносу, що відображає прагнення бренду до досконалості.

Родзинкою цієї колекції є динамометричний ключ, відомий своїм точним контролем натягу. Його продумана конструкція полегшує точне налаштування крутного моменту, тим самим гарантуючи точність у кожному повороті. Незалежно від того, чи це промислові, автомобільні чи DIY-проекти, цей набір стане правильним інструментом для будь-якого завдання.

Технічні характеристики: Виробник: UniQat, Стан: Новий. Пропозиція розрахована на оптову закупівлю 462 одиниць. Зверніть увагу, що ціна вказана без урахування ПДВ.

Якщо у вас виникли запитання або ви хочете зробити замовлення, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Будемо раді допомогти.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.