FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Високоякісне спортивне взуття, біг, трекінг, активний відпочинок

699,98 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
100 штуки
Наявна кількість
10000 штуки
Страна
Румыния
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
2 дні
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Представляємо широкий вибір високоякісного спортивного взуття від Knup, ідеально підходить для бігу, походів та активного відпочинку. Наша продукція суворо відповідає європейським стандартам, забезпечуючи виняткову продуктивність і довговічність.

Кожна пара взуття ретельно упакована в коробки по 12 штук, гарантуючи зручність і простоту в обігу. З Knup ви можете розраховувати на найкращу якість за неперевершеною ціною.

Ми пропонуємо широкий асортимент моделей як для чоловіків, так і для жінок, з більш ніж 20 різними варіантами завжди в наявності. Для отримання детальної інформації та доступності всіх наших моделей, будь ласка, зв'яжіться з нами електронною поштою або WhatsApp.

Наші чоловічі моделі випускаються в коробках з наступними розмірами: 41 (1 пара), 42 (2 пари), 43 (3 пари), 44 (2 пари), 45 (2 пари) і 46 (1 пара).

Для жінок наші коробки включають наступні розміри: 36 (1 пара), 37 (2 пари), 38 (3 пари), 39 (3 пари), 40 (2 пари) і 41 (1 пара).

Відчуйте ідеальне поєднання стилю, комфорту та продуктивності зі спортивним взуттям Knup. Зробіть замовлення вже сьогодні і підніміть свої спортивні починання на нові висоти.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.