FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Датча камера TRACER MobiDrive

Відеореєстратори - це пристрої, які все частіше зустрічаються в наших автомобілях. Вони пропонують захист від спроби отримати страхове покриття від несумлінного водія в разі зіткнення або аварії. Людину, яка спричинила аварію, часто можна чітко ідентифікувати із запису камери автомобіля. Tracer MobiDrive дозволяє відчувати себе ще безпечніше, як під час руху за містом, так і під час руху вузькими міськими вулицями. Відеореєстратор Tracer MobiDouble також стане в нагоді для зйомки красивих краєвидів під час водіння. Відеореєстратор Tracer оснащений великим і чітким 2,4-дюймовим РК-дисплеєм.

безперервний запис
Функція циклічного запису гарантує, що у вас ніколи не вистачить місця на карті пам’яті. Цикловий запис означає, що коли раніше записаний матеріал заповнює всю карту пам’яті, пристрій зберігає наступні файли замість існуючих, а камера перезаписує нові записи замість найстаріших.

детектор руху
Камера Tracer MobiDrive оснащена датчиком руху, що означає, що вона автоматично почне запис, коли автомобіль почне рухатися. У камеру Tracer можна встановити карту пам’яті до 32 ГБ.

мікрофон
MobiDrive оснащений мікрофоном, завдяки якому можна записувати не тільки зображення, а й звук під час маршруту або непередбаченої події в дорозі.

Проста експлуатація та легка збірка
Камера Tracer MobiDrive має 2,4-дюймовий екран, який дає змогу попередньо переглядати записані матеріали, коригувати кадри зображення та зручно вибирати параметри меню. У комплект входить кріплення на присоску, щоб ви могли легко встановити камеру в автомобілі.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.