FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
16 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Відеокабель Baseus High Definition Series HDMI 2.0 4K 60 Гц 0,75 м Чорний

124,69 ₴ /штука ціна Еккн. Чан
Я замовляю
Пропозиція скоро закінчиться
Поспішайте, пропозиція закінчується сьогодні. Не соромтеся пропустити таку можливість!

Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Словакия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Baseus - Always
SKU:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Повідомлення Телефонний дзвінок

Відеокабель Baseus High Definition Series HDMI 2.0 4K 60 Гц 0,75 м Чорний - опис

Кабель Baseus High Definition Series HDMI 2.0 забезпечує чудову якість зображення до 4K. Завдяки ідеальній синхронізації аудіо та відео ви можете комфортно дивитися улюблені фільми та серіали, у свою чергу використання новітнього стандарту HDMI 2.0 дозволило досягти пропускної здатності до 18 ГБ/с. Кабель також підтримує динамічний HDR, гарантуючи фантастичну чіткість зображення та багату деталізацію.
Висока роздільна здатність зображення
Зображення найвищої якості тепер доступні. Кабель Baseus High Definition Series гарантує роздільну здатність до 4K при 60 Гц. Він сумісний з HDMI 2.0, і ви легко підключите його до різних пристроїв, таких як комп’ютер, ноутбук PS 3, PS 4 або телеприставка. Кабель відображає зображення у форматі 21:9 і пропонує два режими: дублювати та розгортати.
Ви помітите кожну деталь
Виріб підтримує динамічний HDR, а це означає, що він чудово передає кольори та забезпечує ще більш насичену деталізацію зображення. З його допомогою ви завжди можете насолоджуватися відмінною якістю - дивитися фотографії з відпустки, влаштовувати кіновечір і комфортно працювати на великому екрані. Baseus надасть вам зображення, які порадують вас високою роздільною здатністю, великою кількістю деталей і природними, яскравими кольорами.
Створіть кінотеатр у власному домі
Що ще робить кабель Baseus HDMI таким хорошим для перегляду фільмів? Це гарантує ідеальну синхронізацію зображення та звуку. Так ви зможете ще більше зануритися у світ, створений улюбленим режисером. Організуйте нічний кіномарафон для себе та своїх друзів або створіть приватний домашній кінотеатр, щоб комфортно дивитися нові серії захоплюючого серіалу.
Він прослужить вам довго
Адаптер міцний і напрочуд стійкий до зношування. Позолочені конектори майже не піддаються стиранню і окисленню, тому прослужать вам довго. Міцне ПВХ обплетення захищає луджений мідний дріт кабелю, роблячи адаптер стійким до згинання та випадкового ривка. Ви будете успішно використовувати його щодня, не турбуючись про його швидке пошкодження.


Способ оплаты

  • Банківський переказ

Способы доставки

  • Доставка в країни
  • Доставка за кордон

Інші пропозиції цього оптового продавця

Другие предложения в этой категории

Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.