WEEKEND SALE
-25%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Відеодомофон з IP PNI House 900 бездротової P2P карти і перегляд на

3 842,30 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
25 штуки
Страна
Румыния
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
5 дні
SKU:
PNI-IV900R
EAN:
5949066511622
Останнє оновлення
Більше місяця тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Спеціальні програми
Натиснувши кнопку дверного дзвінка, задзвонить як внутрішній дверний дзвінок, так і спеціальний додаток, відкритий на вашому телефоні / смартфоні: Yoosee

Нічне бачення
Відеодомофон з IP, PNI House 900, оснащений 6 інфрачервоними світлодіодами, які дозволяють переглядати зображення в нічний час, при наочності і дуже хорошій якості з відвідувачами / гостями. Зв'язок з внутрішнім дверним дзвінком здійснюється бездротовим способом.

Картковий моніторинг та фотозйомка
PNI House 900 має слот microSD, куди можна вставити карту об'ємом до 64 Гб (не входить в комплект) , на яку можна записувати зображення автоматично в залежності від конфігурації. Натиснувши кнопку дверного дзвінка, задзвонить як внутрішній дверний дзвінок, так і спеціальний додаток, відкритий на вашому телефоні / смартфоні: Yosee або SMARTHOME PNI.

Захист на випадок дощу
PNI House 900 отримує переваги від класу захисту ip66, що робить його стійким до пилу і води в найсуворіших умовах. Робоча температура класифікується між -10 і +50°C

Вибірковий рингтон
Блок дверного дзвінка має 52 музичних тони, які ви можете задати, натиснувши спеціальну кнопку, ви також можете регулювати гучність дзвінка,він працює на відстані до 100м у відкритому полі і зменшується в залежності від перешкод.  Блок живлення виконаний від 3 батарейок / акумуляторів типу AAA / R3. (не включено)

Приклад монтажу
Домофон PNI House 900 має можливість контролювати доступ людей в приміщення, або на виході з приміщення, за допомогою електромагнітного замка Fail Safe або Fail Secure, а також кнопки доступу, яку можна підключити до нього.
Доступ / Відкриття єльського університету можна дозволити / замовити в спеціальному додатку, після дзвінка з домофона, з відеорежиму на екрані Ful, натиснувши символ Key (Ios) або Door (Android).
 



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.