FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
17 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Великий змішаний асортимент Хеллоуїн страшні фігурки жахів прикраси Товар

63 387,78 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
12 штуки
Страна
Германия
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

На цих геніальних піддонах зі спеціальними речами є багато найкращих речей на Хелловін. Скористайтеся цією можливістю для потужних продажів перед початком різдвяного бізнесу.

На наших піддонах міститься все, що стосується Хеллоуїна, наприклад, костюми - декорації - анімовані фігурки та багато іншого.


Ваша ціна покупки 1499 євро за палету - ваша можлива ціна продажу за палету приблизно 3000 євро! (це виключно звичайні товари А поточного сезону)


Завдяки нашому чудовому дитячому костюму ви справді привернете увагу у вечір Хелловіна. Використовуйте цей чудовий дитячий костюм для свого жахливо красивого маскування на Хелловін. Незалежно від того, як аксесуар до костюма чи як окремий аксесуар, цей костюм скелета для дітей є блискучим хітом.


Ідеально підходить для маскування на Хеллоуїн і карнавал. Дитячий костюм скелета має дуже приємну посадку, тому його зручно носити.


Будьте абсолютним жахом у ніч на Хелловін із нашим костюмом.


ІДЕАЛЬНИЙ КОСТЮМ НА ХЕЛЛОВІН: готуйтеся до неймовірно жахливої ночі Хелловіна з цим костюмом скелета на Хелловін, який залишить гостей безмовними.


МАТЕРІАЛ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ: наш костюм жахів на Хеллоуїн є ідеальним костюмом, виготовлений з високоякісного матеріалу та є екологічно чистим.


РІЗНІ РОЗМІРИ: наш костюм Happy Halloween доступний у двох різних розмірах, 116/128 і 134/146, завжди подвійний розмір.


ВІРНІСТЬ ДО ДЕТАЛЕЙ: з нашим костюмом на Хеллоуїн ви отримаєте високоякісний, деталізований костюм на Хелловін і ідеально споряджені для вечірки на Хелловін.


РІЗНІ ВИПАДКИ: підходить для нескінченних випадків, як наляк - на вечірці на Хеллоуїн - на карнавалі або просто для того, щоб трохи налякати когось.


Анімований Хеллоуїн з привидами

Надгробне оздоблення РІП

XXL анімована польова миша

Світлодіодне освітлення ліхтаря Хеллоуїна

анімований персонаж-привид ідеально підходить для Хелловіна
Наше гігантське тіло-привид стане вашою ідеальною прикрасою дому чи вітрини на Хелловін. Привид анімований, він рухається вперед і назад, а також має звуковий модуль з чудовим страшним звуком і морганням очей.

Декоративний надгробок для прикраси дверей і стін на Хелловін
Великий декоративний надгробок для вигадливої прикраси на Хелловін. Наш надгробок XXL має розмір приблизно 60 x 40 см. Напис RIP оснащений темно-червоним світлодіодним підсвічуванням, що робить надгробний камінь ідеальною прикрасою на Хеллоуїн / жахи.

Летюча миша на Хелловін зі світловими та звуковими ефектами
Ви можете відчути геніальний виріб на Хелловін, нашу кажана, у 2 варіантах. У першому варіанті очі і крила забезпечені миготливими світлодіодами, які завжди дивовижно енергійно блимають по черзі. У другому варіанті кажан має чудову аніматронну функцію на додаток до функції спалаху та рухає крилами та головою. Абсолютною родзинкою функції аніматроніка є, звичайно, додатковий звуковий модуль, який видає чудовий страшний звук, від якого у вас перехопить подих!

Хеллоуїн жах прикраси
Ознайомтеся з величезним вибором Хелловіна в нашому магазині Posten Anker. Ми пропонуємо вам якісні - оригінальні та унікальні декоративні елементи для атмосферного оформлення Хелловіна / осені в нашому магазині. Озирніться навколо та знайдіть чудові прикраси на Хелловін для свого дому.


XXL анімована польова миша


Хеллоуїн маскування Хеллоуїн костюм маска маска Хеллоуїн вечірка жах тварина маска панда жах маска жах костюм дитячий костюм скелет



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.