FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

USB-світлодіодна стрічка зі зміною кольору лебіту з пультом дистанційного керування мобільного телефону 1 метр

142,71 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
137 штуки
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
holm3667
EAN:
=VLOOKUP(A239,Munka1!D:E,2,FALSE)
Останнє оновлення
4 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Світлодіодна стрічка, що підключається до USB-порту:
Нішевий продукт надійшов з появою світлодіодної стрічки з USB-роз'ємом, особливість якої в тому, що нею можна керувати з телевізора, комп'ютера або павербанку. З її допомогою ми можемо дуже легко створити освітлення настрою, яке може скрасити нудну вітальню або звичайну спальню одночасно!

Легке управління мобільним телефоном.
Підключіть його до смартфона через Bluetooth і автоматично вмикайте світло за допомогою програми. Спробуйте кілька режимів освітлення - перемикайте світло або дозволяйте світлу змінюватися відповідно до пісень, що відтворюються на вашому телефоні.

З пристроїв з USB-портами з виходом 5В можна спокійно експлуатувати цю світлодіодну стрічку. Просто підключіть USB-порт і насолоджуйтеся чудовим світлом настрою! Для його монтажу та складання не потрібні ніякі знання, ми можемо ввести його в експлуатацію всього за кілька секунд!
Вбудовані світлодіодні чіпи RGB, що змінюють колір:
Барвисте освітлення зачарує всіх, але на цій світлодіодній стрічці розміщені спеціальні світлодіодні чіпи RGB, які змінюють колір світла відповідно до попиту! Можна вибрати суцільний білий, синій, червоний, зелений, жовтий, помаранчевий, рожевий і т.д.; Ви навіть можете запускати світлові шоу (повільний градієнт, швидке мерехтіння тощо) і навіть регулювати яскравість!

Світлодіодну стрічку 5В в упаковці можна вирізати через кожен 1 світлодіод, практично через кожні 35 мм знаходимо місце зрізу на світлодіодній стрічці. Це дозволяє легко масштабувати, дуже добре масштабується для будь-якого обмеженого простору.

Як встановити світлодіодну стрічку USB RGB:
Світлодіоди RGB кріпляться на гнучку смугу з самоклеючою підкладкою.  Завдяки своїй гнучкості його можна фіксувати не тільки на рівних поверхнях, але і на злегка вигнутих поверхнях! Він чудово тримається на задній панелі телевізорів, моніторів або навіть матеріалів з МДФ і ПВХ.
 
При монтажі зверніть увагу на те, що у випадку з електроприладом світлодіодну стрічку не слід монтувати в самій точці нагріву, так як це може згубно позначитися не тільки на світлодіодах, але і на самоклеющейся клеї (він може відшаровуватися від поверхні через нагрівання).

Області застосування:
 - smart TV, підсвічування монітора (зменшує навантаження на очі при перегляді телевізора в темряві, підсвічуючи екранне середовище)
 - освітлення декору комп'ютерного столу
 - функціональне освітлення тримача клавіатури
 - кемпінг, кемпінг додатковим світлом (наприклад, керований з Power Bank)
 - USB-роз'єм на виході 5 В постійного струму в будь-якому середовищі, наприклад, освітлення декору ліжка, внутрішнє освітлення шафи
 



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.