FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
13 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Urządzenie do lodów jogurtów Klarstein Creamberry

1 388,16 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Klarstein
SKU:
4260414899386
EAN:
4260414899386
Останнє оновлення
3 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Вершковезаморожене йогуртове морозиво з виготовлення машинного охолоджувача для пляшок 1,5л
Супершвидка машина 4-в-1: для приготування морозива, замороженого йогурту та молочних коктейлів або охолоджуючих пляшок з напоями.
Великий термоконтейнер місткістю 1,5л для виробництва морозива у великій кількості всього за 20 хвилин.
Легке управління за допомогою 2 кнопок і програмованого таймера сну.
Відсьогодні більше не чекайте смачного морозива! Якою б не була пора року, з Klarstein Creamberry можна миттєво створити фруктове морозиво, італійське морозиво, сорбети або заморожений йогурт з обраних інгредієнтів, завдяки чому очі дітей та інших гурманів сяють радістю.
«Домашні творіння морозива зі смачних інгредієнтів за 20 хвилин»
Creamberry - це машина для турбо-морозива, яка заморожує вибрані інгредієнти в термоконтейнері з подвійною ізоляцією об'ємом 1,5 л всього за 20 хвилин і чаклує над смачним, вершковим морозивом. Це гарантує відмінне освіження в спекотні дні і відмінне веселощі, а в дитячі дні народження - крім того, ви можете бути впевнені в тому, що їдять наші близькі. Це також дозволяє приготувати крижану масу з урахуванням таких обмежень, як непереносимість лактози або алергія.
"Насолоджуйтесь різноманітністю смаків"
Крім приготування морозива, машина Klarstein Creamberry може створювати смачні молочні коктейлі в гнилі ока. Також можна приготувати собі такі ласощі, як сорбет або заморожений йогурт. Все це робиться машиною для морозива, що використовує менше 10 Вт на годину.
«Відчуття льоду всього за кілька кроків»
Робота машини для морозива дуже проста і здійснюється шляхом інтуїтивно керуючого кнопками на кришці. Тут можна встановити час роботи пристрою через цифровий дисплей. Під час роботи пристрою годинник відраховують час, що залишився. Через заслінку в кришцікомпонентів вони легко потрапляють в ємність, де мішалка трудомістко їх перемішує. Якщо частина вмісту зависає, то функція автовідключення захищає двигун від пошкодження клиноподібним мішалкою. Для полегшення поводження з контейнером для холодного морозива він має пластикову ручку у формі кільця, що дозволяє легко виймати контейнер з машини для морозива, не турбуючись про обмороження пальців.
Зверніть увагу, що контейнер машини для морозива повинен бути охолоджений у холодильнику принаймні за 8 годин до того, як приступити до виробництва вершкової крижаної маси. Тому ми рекомендуємо зберігати його в морозильній камері, щоб Creamberry завжди була готова до використання.

Товар після повернення - у нього є пластикова тріщина, але тим не менше він повністю працездатний.

Основна інформація:Машина для морозива 4-в-1: для приготування морозива, замороженого йогурту та молочних коктейлів або охолоджуючих пляшок напоївтурбо-обладнання: свіже вершкове морозиво всього за 20 хвилин1,5-літровий термоконтейнер, Надзвичайно економне споживання енергії: менше 10 Вт на годинуОсобливості:просте управління з двома кнопками та цифровим дисплеємрегульованим таймером 20- 40 хв.відображення часу, що залишився під час роботи заслінки заповнення машини в кришцізручної ручки кільце для зручного поводження з крижаною масою контейнерів, нековзні гумові ніжкималі розміри займаної площіінструкція з регламентомвключення / вимикача на передній панеліелектропостачання: 220-240В ~ / / 50-60 ГцДіапазон доставки: 1 x базова основа1 x термоконтейнер1 x кришка з приводом1 x змішувач посібники німецькою, англійською, італійською, французькою, іспанськоюРозміри:розміри (пристрій): 19 х 23,5 х 19 см (ширина х висота х глибина)розміри (термоконтейнер): 15 x 18 см (висота x Ø)вага: (пристрій):приблизно 2,8 кг



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.