FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
20 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Розслаблений шкіряний чохол Tekeir Twelve South з кишенями для iPhone 7/8

318 637,95 ₴ /партія ціна Еккн. Чан
Домовлятися

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
500 штуки
Наявна кількість
7500 штуки
Страна
Ирландия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
iPhone
Час доставки
5 дні
SKU:
12-1656_FBA
EAN:
0742271250035
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Ми пропонуємо запас дванадцяти південних розслаблених шкіряних чохлів з кишенями для iPhone 6/7/8 Plus | Шкіра | Warm Taupe 7500шт - опис

Сума за доставку стягується в залежності від кількості замовленого товару або відстані****

Мінімальна кількість замовлення 500****

Relaxed Leather — це красиво випалена вручну шкіряна оболонка гаманця для вашого iPhone 6/7/8 Plus. Виготовлений з натуральної шкіри, яка була оброблена по краях і кутах, кожен чохол абсолютно унікальний. Патина тільки покращиться, чим більше ви її використовуєте, надаючи вигляду улюбленої пари зламаних чобіт. Внутрішня підкладка з мікрофібри захищає ваш пристрій від повсякденних зазубрин і подряпин, а кишені зовні надають вам додаткову функціональність гаманця. Це класичний вигляд, який створює ідеальне поєднання вінтажного стилю та сучасної функціональності.

Сучасний вінтажний аксесуар
Коли справа доходить до шкіряних аксесуарів, від взуття до сумочок і годинникових ремінців, тенденція - сільська, жива атмосфера. Затінені пальці ніг на чоботях, вигладжені краї на сумочках і коньячні портфелі, які коштують дорожче, чим старше вони виглядають - ось натхнення для наших чохлів RelaxedLeather. Цей шкіряний чохол теплих тонів має вінтажну індивідуальність прямо з коробки.

Як вишукане вино, з часом стає краще
RelaxedLeather виглядає добре, по-новому, але виглядає ще краще після місяців використання. Постійне використання і обробка продовжують пом'якшувати шкіру і темніють її первісний тон. Тепер ви можете мати чохол для iPhone, який має такий же характер, як і ви, хоча з віком він виглядає краще.

Оптимізуйте своє повсякденне перенесення
Маючи все необхідне на місці, ви можете взяти ключі та піти. Завдяки двом заднім кишеням вам залишається менше пам'ятати, виходячи з дому, оскільки ваш iPhone, посвідчення особи та дебетова картка надійно заправлені в красиву шкіряну оболонку.

Захист стилем
Це все ще справа, і у неї є робота - захищати свій iPhone день у день від падінь, ковзань і падінь. RelaxedLeather ставиться до цієї роботи досить серйозно. Його піднятий передній край на 1 мм тримає найжорсткіші поверхні подалі від екрана вашого iPhone. RelaxedLeather навіть зіткнувся з незалежним тестуванням на падіння і пройшов усі випробування з блиском. RelaxedLeather захистить ваш iPhone 7 від щоденних небезпек і буде чудово виглядати при цьому.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.