FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
17 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Круглий світлодіодний світильник INESA 15 Вт, 1000 лм, тепле світло 3000K, 110-градусний промінь - DL190 із сертифікацією CE

63,76 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
500 штуки
Наявна кількість
2019 штуки
Страна
Латвия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
IE60093
Останнє оновлення
4 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Включіть ефективне освітлення у свій простір за допомогою світильника INESA Downlight Round 15W. Цей світильник забезпечує тепле світло при температурі 3000K, що ідеально підходить для створення затишної атмосфери.

Завдяки яскравості 1000 люмен і широкому куту променя 110 градусів цей світлодіодний ліхтар призначений для забезпечення достатнього освітлення, забезпечуючи рівномірний розподіл світла.

Модель DL190 має необхідний сертифікат CE, який підтверджує, що вона відповідає високим стандартам безпеки та екологічності.

Для наших торгових клієнтів ми пропонуємо цей високоякісний світильник за обсягом, гарантуючи, що ваші потреби в масштабному освітленні будуть легко покриті.

Оцінка доставки залежить від місцезнаходження клієнта, зазвичай протягом 1 тижня для більшості європейських країн. Терміни можуть розширюватися для віддалених районів.

Ми прагнемо сприяти безперебійній транзакції для наших клієнтів. Якщо у вас виникнуть запитання щодо способів оплати, наша команда завжди готова допомогти.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.