FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
18 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Захисний чохол для телефону Spigen Ultra Hybrid Чохол для Samsung G

480,05 ₴ /штука ціна Еккн. Чан
Я замовляю

Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Samsung
SKU:
63757
EAN:
8809896740692

Повідомлення Телефонний дзвінок

Захисний чохол для телефону Spigen Ultra Hybrid Чохол для Samsung G - опис

Захисний чохол Spigen Ultra Hybrid Опис продукту + основні моменти

Основні характеристики продукту: Бренд: Spigen Серія: Ultra Hybrid Тип продукту: Захисний чохол Присвячується: Samsung Galaxy S23+ Plus Сумісність з об'єктивами: Об'єктиви з розмірами, що не перевищують (ширина/довжина/діагональ): 72 x 153 x 165 мм Матеріал: TPU (поліуретан) + PC (полікарбонат) Технологія: "Air Cushion" - система подушок безпеки Захисний край: відокремлює екран і камеру від землі Сертифікат стійкості: MIL STD 810G-516.6 Кнопки захищені спеціальними ковпачками Вільний доступ до всіх кнопок і роз'ємів Не обмежує жодну з функцій телефону Плавні зрізи роблять використання приємнішим Удосконалена амортизуюча технологія
Чохол серії Ultra Hybrid найвищої якості, виготовлений відомою компанією Spigen, ідеально підібраний до Samsung Galaxy S23+ Plus . Чохол зроблений для того, щоб найкращим чином відтворити і підкреслити оригінальні габарити пристрою. Ultra Hybrid має цільну конструкцію, яка складається з прозорої спинки з полікарбонату та гнучкої рами. Корпус виконаний з чудовою точністю, природні зрізи створюють рівні краї, які дарують надзвичайний комфорт використання.
Технологія Air Cusion Ultra Hybrid оснащена спеціальними захисними функціями, які покликані забезпечити безпеку в будь-якій, навіть самій екстремальній ситуації. Чохол має технологію Air Cushion, яка поглинає всі несподівані падіння, рівномірно розподіляючи силу удару по всьому пристрою.
Корпус Spigen Ultra Hybrid виготовлений з матеріалів найвищої якості, щоб краще захистити пристрій від небажаних пошкоджень. Ultra Hybrid пройшов фітнес-тести і отримав сертифікацію MIL STD 810G-516.6, що означає, що він 26 разів падав з висоти 2 метри. Захисні бортики розташовані як на передній частині корпусу, так і на місці камери. Завдяки такому рішенню чохол для телефону ефективно відокремлює пристрій від плоских або шорстких поверхонь.
Тонкий дизайн корпусу Ultra Hybrid є відносно тонким корпусом, який не приховує оригінальний дизайн пристрою. Завдяки тонкій конструкції чохол не обмежує можливості бездротової зарядки.
Повний функціонал Завдяки ідеально підібраній товщині корпус не заважає індуктивній зарядці. Спеціальні вирізи для слотів також дозволяють заряджати телефон за допомогою кабелю. Вільний доступ до всіх кнопок, портів, динаміків і камер зі збереженням повної функціональності.


Способ оплаты

  • Банківський переказ
  • Готівка
  • Онлайн платежі
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Способы доставки

  • Доставка в країни
  • Доставка за кордон

Інші пропозиції цього оптового продавця

Другие предложения в этой категории

Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.