FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Сонячне освітлення, що чутливе до руху

394,09 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
113 штуки
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
holm1322
EAN:
=VLOOKUP(A285,Munka1!D:E,2,FALSE)
Останнє оновлення
4 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Сонячний рефлектор із зарядною панеллю особливо корисний на складах, гаражах, у нерухомості тощо. Автономний, він може відбиватися від нічого не підозрюючих перехожих від потенційних грабіжників, поки ніч перетворюється на день за допомогою подвійних сонячних фар.
Цей сонячний відбивач є найбільш ідеальним рішенням, якщо ви встановлюєте на місці камери відеоспостереження, які не мають нічного бачення.
Його легко встановити, оскільки не потрібен фахівець, не потрібне підключення до мережі, живиться від потужної акумуляторної батареї, яка автоматично заряджається сонячним світлом, це автономний сонячний проектор, який ви шукали!
Фотоелектричний колектор повинен розташовуватися в такому місці, де він отримує якомога більше сонячного випромінювання. Тінь дерев або інших об'єктів, в залежності від місцевості, впливає на заряд батарей від сонячного колектора, колектор рекомендується розміщувати обличчям на південь.

Він оснащений вимикачем сутінків, тому, коли лампа виявляє темряву, вона включається автоматично.
Це може бути практичним та ідеальним місцем поруч із вхідними дверима, гаражними воротами або тротуарами, щоб забезпечити світлові умови, необхідні для входу навіть у темряві
Головки ламп можна регулювати під будь-який вподобаний вам кут.

Особливості:- Сонячний проектор.- Виявлення руху.- Сонячна зарядна панель.- Забудьте про шнури живлення та техніку.- Встановіть систему за лічені хвилини.- Дуже проста установка.- Забезпечте видимість вашого простору таким унікальним і недорогим способом.- Працює на 100% сонячною енергією.- Ідеально підходить для безпеки вашого складу чи гаража.- Як тільки ви виявите, що хтось проходить через зону покриття датчика, проектор активується.- Протягом ночі датчик руху автоматично працює включається до тих пір, поки не буде виявлено рух.- Термін служби батареї: 2-3 роки.- 22 покращений - має яскраві світлодіоди.- Може використовуватися для захисту вашого місцезнаходження, видалення потенційних злодіїв тощо.- Панель можна від'єднати від інших частин.- Стійка до атмосферних впливів.- Розмістіть панель там, де достатньо сонячно.- 9 годин прямих сонячних променів достатньо, щоб повністю зарядити акумулятор.- Повний заряд забезпечує кілька годин роботи.- Функція включення / виключення.- Не навантажуйте навколишнє середовище, навіть не ваш обліковий запис PPC.- 100% екологічно чистий.- 100% органічний.

Технічні характеристики:- Розміри проектора: 17 x 22 см- Розміри сонячної панелі: 13 x 16,5 см- Фотоелектричні розміри: 22 Покращені - яскраві світлодіоди.- Акумуляторна літієва батарея 3,7V 1200 мАг (в комплекті).

Як це працює? Протягом дня сонячна панель перетворює сонячну енергію в електричну, яка зберігається в акумуляторній батареї. З настанням темряви при виявленні руху світло вмикається автоматично.

22 світлодіода
Матеріал виробу: ABS-пластик
Потужність: 6W
Клас захисту: IP55
Відстань індукції: 2-5 метрів
Дальність виявлення: 120 °
Час затримки освітлення: 20-60 секунд регулюється



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.