FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Складна сонячна панель Jackety SolarSaga 100W Solar для зовнішнього використання

4 248,51 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
20 штуки
Наявна кількість
20 штуки
Страна
Германия
Сорт
ВИКОРИСТАНИЙ  
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Переможець нагороди Red Dot Award 2018: сонячна панель Jackery з ручкою та кронштейнами, ергономічна, міцна та стійка до атмосферних впливів, зручна для транспортування. Після запуску цього продукту його полюбили та вибрали мільйони клієнтів з усього світу.
Висока ефективність перетворення: з високоефективними монокристалічними сонячними модулями ефективність перетворення становить до 23%. Крім того, ми використовуємо міцний етилентетрафторетилен (ETFE) на поверхні Jackery SolarSaga 100, який збільшує довговічність, збільшує пропускання світла та робить його легшим.
Ідеальний компаньйон для портативної електростанції Jackery: повністю екологічний продукт, 100% сумісний із портативною електростанцією Jackery Explorer 240/500/1000 (не входить у комплект), також підтримує подовжувачі з інтерфейсами 8 мм. Зовнішня тканина виготовлена з міцного оксфорду, водонепроникного та міцного, що ідеально підходить для активного відпочинку, кемпінгів і караванів, щоб забезпечити енергію та заощадити енергію.
Зручно, безпечно і надійно: Розміри (в розкладеному вигляді): 121,92 x 53,34 x 0,51 см, (у складеному вигляді) 60,96 x 53,34 x 3,51 см, вага: 4,69 кг. Оснащений виходом 1 x USB-C (5 В, 3 A) і 1 x USB-A (5 В, 2,4 A), де можна одночасно заряджати кілька невеликих пристроїв, включаючи смартфони, планшети, камери тощо. (Примітка: завантаження PD не підтримується). Jackery відповідає за продукцію та покупців, кожен товар перед продажем пройшов перевірку на безпеку.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.