FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
15 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Сімейна настільна гра Шимпан Трі Сімейні розваги

344,96 ₴ - 22% 443,66 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Мінімальна ціна за 30 днів до знижки: 344,96 ₴


Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
50 штуки
Страна
Великобритания
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
3 дні
Останнє оновлення
2 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

КАТАПУЛЬТУЙТЕ СВОЇХ СТРИБАЮЧИХ МАВП - Ця стратегічна гра на дереві шимпанів ідеально підходить для будь-якого випадку. Зробіть цей набір чудовим, будь то на дитячому святі, сімейному ігровому вечорі або навіть у дорозі, під час кемпінгу чи на відпочинку. З цією грою Monkey Jumping ваша сім'я буде весело проводити години! Ця настільна гра не тільки пропонує години нескінченних веселощів, вона допомагає дітям навчитися навичкам стратегічного соціального мислення та розвиває дрібну моторику. Хто буде коронований остаточним переможцем Шимпанового дерева?
КЛАСИЧНА ГРА, ЯКА НІКОЛИ НЕ СТАРІЄ - Забезпечуючи чудові розваги для дітей та дорослих, ця гра розважає сім'ї протягом поколінь! Чи будете ви першим гравцем, який катапультує своїх шимпанзе в дерево! Кожен гравець по черзі перевертає свого шимпанзе в дерево зі свого стартового майданчика, якщо йому пощастить, шимпанзе будуть гойдатися з гілок. Перший гравець з усіма шимпанзе, що звисають з дерева, стає переможцем. Грайте зі своїми дітьми, друзями або всією сім'єю.
ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОЇ ВЕЧІРКИ - Ця гра на дереві шимпанів ідеально підходить для будь-якого випадку або сімейної пригоди. Будь то на Різдво, дні народження, сімейні ігри чи навіть кемпінг, ця гра обов'язково змусить всю родину весело провести час разом. Ця гра заохочує ранній розвиток у дітей всієї моторики, від координації рук і очей до терпіння, і не тільки це, вона дає дітям нескінченні години розваг. Ця улюблена ретро-гра всіх часів також є ідеальним подарунком на будь-який випадок.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРОДУКТУ - включає 1x основу мавпячого дерева та асортимент мавп різного кольору (сині, червоні та жовті). Потрібно мінімум 2 гравці. Розміри упаковки - В6см х Ш27см х Д27см. Підходить для віку від 3 років.
ЕПІЧНІ ВЕСЕЛОЩІ! АСОРТИМЕНТ - Продукти Epic Fun миттєво впізнаються за яскравою ілюстративною упаковкою. Цей фантастичний асортимент охоплює все, від класичних дитячих настільних ігор до сімейних. Пропонуючи цілий ряд ігор, які пропонують неймовірне співвідношення ціни і якості, не ставлячи під загрозу якість



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.