WEEKEND SALE
-25%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

група професіоналів, які надають якісні послуги все начебто косметики і харчових підприємств у Західній і Центральній Європі за останні 3 роки.
Наше завдання-познайомити з багатьма невідомими здоров'я та краси брендів і пропонуємо європейського споживача з природною здоровою і більш дешеві альтернативи для дорогих і хімічної косметики, доступних на ринку.

Ми працюємо близько до виробниками, тому це змушує нас незрівнянно краще, ніж у інших постачальників, тому що у нас завжди є нові пропозиції, вигідні ціни та доставка слоти завжди підлаштовуватися під вас.

Ціни без урахування ПДВ. Безкоштовна доставка з Польщі, якщо ви купуєте палет на складі - ви можете змішувати його з іншими нашими продуктами.

Ми шукаємо клієнтів,щоб купувати у нас на постійній основі, тому ми зможемо запропонувати кращі ціни.
Усіх наявних запасів новий в оригінальній упаковці з довгим терміном зберігання. Якщо вам потрібна будь-якої майбутньої інформації, будь ласка, не соромтеся


Опис
100% мило і луги безкоштовно, Себамед рідина для особи і миття тіла м'яко очищає пори глибоко, щоб залишити після миття відчуття – шкіра залишається чистою, м'якою та еластичною. Підходить для обличчя і очищення організму, її рівня рН 5,5 здорової шкіри підтримує і захищає природну бар'єрну функцію мантії шкіри кислотна. Він добре підходить в якості підтримуючої терапії для догляду за шкірою шкірні інфекції, вугри, екзема, псоріаз, контактний дерматит і мікоз шкіри.

Для чутливої і проблемної шкіри.
Пантенол регенерує шкіру.
Хороша переносимість шкірою.
Дуже м'який мити активні інгредієнти забезпечують глибокі пори, але м'яке очищення.
Рівень pH 5.5 сприяє природну бар'єрну функцію мантії шкіри кислотна.
Активний зволожуючий комплекс з® забезпечує ідеальне ковзання, вітамінів і алантоїну захищає шкіру від зневоднення.
Вона допомагає захистити від сухості і зовнішніх подразників, алергенів і шкідливих мікроорганізмів.
Унікальний після миття відчуття – шкіра стає чистою, м'якою та еластичною.
Економічний у використанні: однієї краплі достатньо для миття обличчя та рук.
Дерматологічно і клінічно протестований.

Інгредієнти
Вода, натрію С14-16 олефін сульфонат, натрію лаурилсульфат, динатрію лаурет Алкилфенола, хлорид натрію, лаурет-2, Пантенол, гліколь Distearate, вода, сахарид Изомерат, алантоїн, ніацинамід, піридоксин HCl, Гліцин, аспартат магнію, аланін, лізин, лейцин, біотин, гліцерин, натрію Лауроіл глутамат, цитрат натрію, кокамідопропіл бетаїн, сорбитан Лауринат, ПЕГ-120 метил глюкози Dioleate, феноксіетанол, сорбат калію, бензоат натрію, сі 47005, сі 42090



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.