WEEKEND SALE
-25%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

В Nexus S-новий телефон Google ™ від Samsung, на якій ОС Android ™ використовується вперше. Він пропонує необмежений досвід ™ Google, як ніяка інша смартфон: всі відомі сервіси Google ™ доступні. З великою Андроїд маркета, вона може бути розширена для включення додатків на будь-який смак і потребу. Інноваційної та потужної апаратної вмовляє на перший погляд. Злегка вигнутий дисплей унікальна: вона не лише надійно лежить в руці, але і зручно розташувався проти особи, коли ви знаходитесь на телефон. В майбутньому технологію комунікації ближнього поля дозволяє, серед іншого, прямий обмін даними з повсякденних об'єктів, таких як цінники і оплати авіаквитків.
"пристрої включення / виключення і випробування для РК-функціональність. Пристрої поставляються ВКЛ. Батарея і задня кришка.
Фото ілюстративно ніякої гарантії, що стан такий же, як показано на фотографії.
Час доставки може бути до 7 робочих днів.
Включення / виключення тестування означає, що всі пристрої перевіряються, щоб побачити, якщо вони можуть бути включені. РК-тестується.
Не перевіряв на SIM-або Netlock.
Ніякої гарантії на функцію акумуляторів в нормальному випадку, але вони тільки повинні бути заряджені, деякі батареї повинні бути в шоці.
Ця пропозиція спрямована виключно на комерційних посередників. Продаж здійснюється як спеціальний пункт, явно без гарантії або викупу.
Сума оплачується відразу, без вирахування. Після отримання оплати відправити пакет відразу.
Товар продається при виключенні будь-якої гарантії, без зниження конверсії або повернення.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.