FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Samsung Galaxy Tab 2 7" 8 ГБ 3G білий

10 986,22 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
за прохання
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Испания
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Samsung - CREAM - Google
SKU:
215877
Останнє оновлення
Більше місяця тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) об'єднує в одному портативному пристрої всі можливості інтернету і переваги онлайн-спілкування. Крім того, він розроблений на основі новітньої операційної системи з останньою версією Android Ice Cream Sandwich і має широкі можливості підключення, щоб запропонувати вам неперевершену продуктивність і унікальну зручність використання.



Особливості:

- Android 4.0TM

З останньою операційною системою Android, Ice Cream Sandwich, ви насолоджуватиметеся всіма її новими функціями та програмами. Завдяки покращеній продуктивності ви матимете оптимізований веб-браузер, вищу швидкість відгуку та плавнішу роботу між екранами, що забезпечить вам найкращу зручність використання.



- Потужна продуктивність

GALAXY Tab 2 (7.0) оснащений потужним двоядерним процесором з тактовою частотою 1,0 ГГц, який забезпечує максимальну продуктивність у найвимогливіших додатках, тому ви можете впоратися зі своїм динамічним стилем життя.



- Багато мультимедійного контенту

З Readers Hub ви забудете про носіння книг із собою та насолоджуватиметеся задоволенням цифрового читання з сотнями електронних книг на екрані. Music Hub пропонує вам повноцінний музичний магазин, де ви можете знайти свої улюблені пісні. Нарешті, з Game Hub у вас буде склад преміальних і багатокористувацьких ігор, куди ви можете відправитися, щоб зануритися в дію де завгодно і коли завгодно.



- Легке та веселе спілкування

ChatOn дозволяє вам залишатися на зв'язку з друзями та родиною на різних пристроях і платформах у більш динамічний і виразний спосіб за допомогою унікальних функцій, таких як групові чати, потокове мультимедіа тощо. Отримуйте більше задоволення від кожного моменту за допомогою групових відеоконференцій Google+ Hangouts, які так само легко зробити, як зустрітися з кимось на вулиці.



- Тонкий і легкий

Планшет потрібного розміру та ваги, який можна брати з собою всюди.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.