FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

S8 Ультра повний комплект білий

503,86 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Рекомендована роздрібна ціна: 1 007,72 ₴


Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
5 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
holm8136
Останнє оновлення
4 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Ще один розумний годинник на ринку, S8 Ultra Full Set, білий - з 7 різними ремінцями, по одному на кожен день тижня! Це відмінний пристрій, який має масу функцій для здоров'я і фітнесу.
 
Дзвінки через Bluetooth
Спортивний режим
Розумні сповіщення
Особливості здоров'я

Дизайн і дисплей
Розумний годинник має плоску рамку з цинкового сплаву, яка є передбачуваним дизайном для моделей 8 серії. S8 Pro Max має розміри 46,0 мм x 31,50 мм x 9,65 мм, має металеву рамку з кнопкою заводної голови та кнопкою у формі таблетки збоку. Пристрій важить всього близько 51 грама і оснащений спортивним ремінцем.
Він має сенсорний екран з високою роздільною здатністю та 2,02-дюймовим IPS LCD-екраном. Він отримав роздільну здатність 240 x 280 пікселів, хорошу точність передачі кольору і широкі кути огляду. Він має тонку чорну рамку та захист із загартованого скла 2.5D зверху.
Вся рама його корпусу компактна та повністю водонепроникна зі ступенем захисту IP68. Він відповідає щоденному рейтингу водонепроникності, стійкий до бризок, дощу та пилу.
 
Устаткування
Що стосується апаратного забезпечення, то смарт-годинник працює на чіпі Realtek RTL8762 – малопотужному, високопродуктивному чіпі. Він також має датчики HR, BP і SpO2. Він має дзвінки через Bluetooth і акумулятор ємністю 200 мАг. Як видно з апаратної частини, розумний годинник наповнений не тільки основами, але і розширеними функціями.
 
Розумний годинник є чудовим вибором для спортсменів, оскільки він може відстежувати кілька видів спорту. (біг, їзда на велосипеді, важка атлетика, баскетбол, теніс, волейбол та футбол) Професійний алгоритм руху розумного годинника та підтримка кількох видів спорту дозволяють практикувати все: від ходьби до бігу, їзди на велосипеді. Розумний годинник відстежує кроки, час тренування, витрату калорій, а також частоту серцевих скорочень, дозволяючи відстежувати ефективність тренувань і прогрес.
 
Дзвінки через Bluetooth і голосова підтримка
У парі з вбудованим динаміком і мікрофоном, просунутим Bluetooth 4.0, розумний годинник підтримує дзвінки через Bluetooth. Користувачі можуть здійснювати дзвінки прямо на розумному годиннику, користувачі також можуть приймати телефонні дзвінки. Розумний годинник підтримує журнал дзвінків, телефонну книгу, кнопки набору. Завдяки підтримці дзвінків ви ніколи не пропустите дзвінок, і вам не доведеться діставати телефон із кишені, щоб відповісти на дзвінки або набрати номер.
 
Розумне нагадування Push-повідомлення
Отримуйте SMS або дзвінки з розумним нагадуванням. Ви можете отримувати SMS-повідомлення або повідомлення додатків. Розумний годинник підтримує Facebook та кілька інших сервісів.
 
Інші функції, доступні на вашому розумному годиннику
 S8 Ultra Full Set - це розумний годинник, він підтримує управління музикою, будильником, погодою, секундоміром, пошуком телефону, таймером і попередньо завантаженими циферблатами.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.