WEEKEND SALE
-25%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Ручний мокасини еспадрільі взуття для жінок GREEN RETRO

522,91 ₴ /пара ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
24 пари
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Испания
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
1 рік тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Візьміть на оригінальній еспадрільі або espardeñas з плоскою платформою альфи для жінок в стилі мокасини ручної роботи в Іспанії в ремісника способі. Espardeñas або еспадрільі природних альф зшиті вручну з великою любов'ю. Справжні і оригінальні еспадрільі або пружини мокасин стилю з плоскою підошвою природною альфи для жінок ЗЕЛЕНИЙ РЕТРО зроблені вручну в піку тканини і 100% екологічного бавовні. Ця еспарто еспадрільі є прекрасним доповненням, що в поєднанні з практично будь-яким типом моди виду тренда або. Контрастний якість нашої конструкції еспадрільі з плоскою платформою альфи стиль мокасини для жінок взуття якості і комфорту. Купити онлайн проектні еспадрільі, які тенденція моди цієї весни влітку ... бути Mambo мого друга!

Купити онлайн дизайнерські сандалі з плоскою підошвою альфою платформою стилю мокасин для жінок, які викликають гнів в Інтернеті. Повністю ручної роботи справжніми майстрами з альфи та натурального джуту.

Наших зелений РЕТРО жінки і # 39; S альфи мокасини еспадрільі складається з плоскої підошви альфи та ручного плетений джуту. Альфи еспадрільі оформлені в піку тканини надрукованій з використанням екологічно чистих фарб, які поважають навколишнє середовище. Взуття оформлені у відтінках зеленого, бірюзового і білого кольору. Рука зшиті в петельной рядком на плоскій підошві природного альфи.

Насолоджуйтесь самими оригінальними дизайнерськими прикрашені еспадрільі з Інтернету. Справжня еспадрільі плоска підошва з альфи мокасин стиль для жінок, ручної роботи в Іспанії в обмеженому виданні. Дуже зручна квартира взуття, яка не проходить жахнувся. Ми не утрудняти наші еспадрільі, так як кожна пара ідеально підходить до форми стопи людини, який підходить саме їм. Повернувшись, як це, в Альфа еспадрільі для жінок повністю персоналізованих і дуже ексклюзивних.

У ручній еспадрільі, що DOROTHY MAMBO ™ робить обмеженим тиражем, є взуття повністю ручної роботи та екологічними. У своєму виробництві не втручається будь-який процес виробництва, який генерує забруднюючі речовини. Ми відрізняємося від повного використання природних волокон альфи та джуту, що природа дає нам стійким чином.

Купити сьогодні мокасини стилю онлайн еспадрільі дизайну, більш модні навесні влітку. Поєднуйте їх із зовнішнім виглядом або тенденції моди, які вам подобаються. Я. шикарний, міський, марочні або будь-який стиль одягу. Візьміть на еспадрільі, які комбінують з будь-яким типом одягу або аксесуарів. Будьте шорти, штани або спідницю. Дуже зручне взуття, ручної, повністю ручної роботи в Іспанії.

Ретро старовинні надихнув дизайн оформлений в зелений, бірюзовий і білий кольори. Дизайнер еспадрільі, що поєднує з будь-яким типом одягу чи тенденції моди. Дизайнер взуття, який приносить свіжість і невимушеній елегантності в ваших модних поглядів.

Дизайнер Alpargatas натхненного казковими 50 & # 39; s і їх ретро геометрії. Дуже зручна і універсальна взуття, яка стане основним фундаментом в будь-якому гардеробі тлі, який виділяється. Зручне взуття, яка не може пропустити у вашій сумці подорожі навесні літні канікули.

Наші еспадрільі з природними єдиними мокасинами альфи стилю для жінок, є ідеальною взуттям комбінуватися любим типом одягу чи модним аксесуар. Вони стали прекрасним доповненням поєднувати з одягом, спідниці, брюки, джинси або шорти.

Наші еспадрільі з плоскою платформою природною альфи стилю мокасин для жінок, є ергономічна взуття і дуже зручно. Обернувшись, ну, в ваші нерозлучні супутники під час весняних канікул влітку. Пара сандалій з альфою платформою для жінок, які також можна носити восени. І в деяких з найбільш привілейованих місць в світі, на протязі всього року.

Носіть його всюди, у вашій еспадрільі еспадрільі для жінок. Дуже зручне взуття, яка не займає місця у вашій поїздки чемодан. Його велику універсальність, перетворити ці еспадрільі в незамінного модний аксесуар. Насолоджуйтесь ідилічних прогулянок по природі, біля моря або міста. Досвід досвід DOROTHY MAMBO ™.

У всіх модних і взуттєвих колекціях дизайну, що виробляє DOROTHY MAMBO ™. Якість в одязі і сировину є нашою візитною карткою. З цієї причини, ми зробили всі наші еспадрільі, шукаючи в усі часи, досконалість, максимальний комфорт і зручність. Для досягнення цих високих рівнів якості. Необхідно застосовувати вичерпний контроль якості всіх наших продуктів. Цей суворий контроль якості, щоб наші природні альфи еспадрільі для жінок, надає ідеальну посадку і максимальний комфорт.

Наш зелений РЕТРО жінок і # 39; S спандекс плоскій підошві спандекс взуття якість взуття ручної роботи в Іспанії. Плоска танкетка альфи та джуту, скручуються вручну кваліфікованими майстрами альфи в Іспанії. Зроблено з джуту або альфи тканин, ці еспадрільі мокасини стилі ідеально підходять для підошви ваших ніг. Надання розслабляючого масажу під час прогулянки з ними. Плоска танкетка альфи та натурального джуту, має можливість видалити надлишки потовиділення, які можуть накопичуватися в підошві стопи. Після того, як без взуття, плоска підошва альфи також має здатність виділяти накопичене потовиділення. Залишивши взуття, як новий для наступного черевика.

У нижній частині плоскій підошві альфи та натурального джуту. Ми включили тонку органічну натуральний каучук підошву, яка захищає їх від фрикційного зносу. Таким чином, ви можете продовжити термін служби альфи еспадрільі для жінок.

У Dorothy MAMBO ™ ми робимо все наші конструкції взуття повністю ручної роботи. Ми проводимо всі наші еспадрільі обмеженим тиражем жінок і # 39; s мокасини альфи танкетці. З явним наміром пропонувати продукт ручної роботи, екологічний, і, перш за все, оригінальний і дуже ексклюзивний. Дотримання, таким чином, з найвищими стандартами якості, затребуваних на ринку ручної взуття.

При ходьбі з нашими еспадрільі плоскою платформою альфи та джут натуральний джут для жінок, ви будете відчувати велику кількість сенсорних стимулів. Текстури, дотик до альфа, аромат, який залишає, перенесуть вас в минуле. Завдяки контакту, що джут волокно або природний альфи, які надають на рослину ваших ніг, ви будете відчувати легке, але втішний масаж, при ходьбі. Саме тому дуже важливо, щоб кожна пара еспадрільі ідеально підходить до форми ноги.

Всі наші еспадрільі з плоскою підошвою натуральної альфи стилю мокасин для жінок, є взуттям ручної роботи, ручної зшитий в Іспанії. Плоска підошва альфи та натурального джут, скручуються вручну альфи майстрів.

У нашому інтернет-дизайну еспадрільі з альфи плоскою платформою для жінок. DOROTHY MAMBO ™ включає в себе екологічно чисті дихаючого бавовни внутрішню підкладку, яка забезпечує максимальний комфорт і високу міцність.

Виберіть з широкого спектру моделей еспадрільі плоскою платформи альфи платформи для жінок, який найкраще підходить для вашого погляду, тенденція або стилю.

Виберіть розмір або розмір ноги правильно. Не турбуйтеся, якщо ви не знаєте, що ваша правильна нумерація. Проконсультуватися і роздрукувати наше повне керівництво за розмірами і дотримуйтесь інструкцій до вас. Таким чином, ви будете мати можливість знати, без сумніву, що ваша правильна нумерація. Якщо ви вагаєтесь між двома числами, завжди вибирають найвищий.

Ніколи не приймайте підробки низької якості і сумнівного походження. Купити і користуватися автентичної, оригінальною, еспадрільі плоскої підошви підошви у жінок і # 39; s мокасини стиль GREEN RETRO. Еспарто еспадрільі стиль оригінальні мокасини, які повністю виробляє в Іспанії бренд моди і взуття ручної роботи DOROTHY MAMBO ™ для вас. Дуже зручне взуття ручної зшиті, один за іншим, з великою кількістю любові.


Додані файли
Скачать файл dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(24).pdf Скачать файл dorothy-mambo-mogambo-ss17(24).pdf


Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.