FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Розумний браслет Willful K6 для дітей

328,22 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
iPad
SKU:
holm6951
EAN:
=VLOOKUP(A720,Munka1!D:E,2,FALSE)
Останнє оновлення
4 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Цей фітнес-трекер спеціально розроблений для дітей старше 5 років. Це може заохотити дітей розвивати хороші спортивні звички і ставати здоровішими. Дитячий фітнес-годинник має багато практичних функцій для задоволення щоденних потреб дітей. Він стане найкращим супутником здоров'я і відмінним подарунком для малюків.

Цілоденний трекер активності: 24-годинний трекер активності автоматично підраховує кроки, відстані та спалені калорії дітей. Він підтримує 14 режимів діяльності.

Широка сумісність: сумісний з iOS 9.0 або новішої версії та смартфонами Android 6.0 або новішої версії (несумісний з ПК, iPad або планшетами).

Монітор здоров'я: Автоматично відстежуйте щоденний пульс ваших дітей у режимі реального часу та переглядайте діаграму частоти серцевих скорочень ваших дітей у додатку. Також можна встановити будильник серцевого ритму. Коли частота серцевих скорочень перевищує верхню межу, це нагадує дітям вібрацію.

Трекер сну: Автоматично відстежуйте сон дітей і відображайте дані про сон у додатку, щоб допомогти вам краще зрозуміти стан сну ваших дітей та створити більш здорові графіки.

Водонепроникна конструкція IP68: Завдяки водонепроникності IP68 діти можуть насолоджуватися плаванням та іншими водними видами спорту.

Кілька циферблатів: На вибір є кілька різних циферблатів, усі дуже милі та характерні, призначені для дітей, і діти можуть вибрати свій улюблений циферблат.

Безшумний будильник: Встановіть до 10 будильників, щоб ваші діти нагадували їм вставати, пити воду, приймати ліки тощо, не пропускаючи важливих речей. Безшумна вібраційна сигналізація може перешкодити іншим турбувати вас.

Секундомір: Поки ваші діти тренуються або навчаються, ви можете ввімкнути функцію секундоміра на годиннику. Цей інструмент може допомогти дітям відстежувати та оптимізувати свій вплив на навчання.

Пульт дистанційного керування камерою: Ви можете безпосередньо керувати своїм мобільним телефоном, щоб робити фотографії, щоб ви та ваші діти могли насолоджуватися щасливим часом і фіксувати ці прекрасні моменти.

Розумне сповіщення: Дуже зручно мати можливість читати сповіщення мобільного телефону безпосередньо з годинника.

Супер заряд акумулятора: триває до 7 днів після повного заряджання.

Зручна зарядка: Використовуйте вбудований метод зарядки USB, просто від'єднайте ремінець і годинник і підключіть кінець чіпа годинника до будь-якого USB-порту для зарядки без будь-яких додаткових зарядних кабелів.

Змінні ремінці: Чотири регульовані ремінці різних кольорів, м'які та зручні, підходять на зап'ястях 5-7.3 дюйма.

Основні характеристики

Пульсометр
Монітор сну
Крокомір
Секундомір
Тиха тривога
розрахунок калорійності
Пульт дистанційного керування камерою
Дзвінок / SMS / Нагадування про повідомлення

Специфікації

Вага зібраного виробу
0.17 фунта

Колір
Жовто-блакитний

Серійний номер
WF-K6-YL-WM1

Виробник
Навмисне

Розміри зібраного виробу (Д х Ш х В)
5.50 x 3.15 x 1.18 дюймів



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.