MAY SALE
-30%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Розумна розетка TENDA SP6 TENSIA46733

662,15 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
500 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
alexa - Google - Amazon
SKU:
ROS000977
EAN:
5903886041325
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

SP6 з інтелектуальною розеткою Wi-Fi. Ви можете створити розклад, коли плагін повинен увімкнути або вимкнути певний пристрій одним клацанням миші. SP6 працює безпосередньо з Amazon Alexa і Google Assistant, завдяки чому дає можливість голосового керування обладнанням. Beli SP6 працює в безпечних мережах 2,4 ГГц без необхідності в додатковому концентраторі.

Керуйте своїм розумним будинком з будь-якого місця та в будь-який час

Незалежно від того, відпочиваєте ви на дивані чи відпочиваєте на Карибах, програма надає вам повний доступ до домашньої мережі, щоб ви могли керувати своїм будинком прямо зі свого мобільного телефону.

Легке та ефективне керування Вашим розумним будинком
Залишайтеся під контролем, створивши план живлення. Незалежно від того, вимикаєте ви світло на ґанку на світанку чи знову вмикаєте світло на ґанку в сутінках, ви встановлюєте правила.

Більше, ніж просто штекер
Простий і сучасний вигляд, наповнений технологіями. Незалежно від того, де ви його використовуєте, він виглядає як витвір мистецтва.

Покращена голосова активація
Кожна розумна розетка сумісна як з Amazon Alexa, так і з Google Assistant, тож ви можете керувати своїми електронними пристроями з будь-якого місця, де Alexa і Google знаходяться в межах чутності.

Уникайте занадто довгої роботи, захищайте пристрої
Функція таймера дозволяє вимкнути пристрій у встановлений час, зменшуючи ризики, викликані тривалою роботою таких пристроїв, як обігрівачі або зарядні пристрої.

Хтось є вдома?
Виходите з дому надовго? Просто встановіть штепсель у режим «Немає», і він буде випадковим чином вмикати та вимикати підключені освітлювальні прилади, створюючи враження, що хтось вдома.

Економія енергії = заощадження грошей
SP6 дозволяє вільно та легко керувати побутовою технікою, щоб ефективно та ефективно знижувати тривале споживання енергії, тож ви можете піклуватися про нашу планету та стан своїх гаманців водночас!



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.