FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Розпродажі Appel Iphone 3GS 16/32gb 10 пристроїв

930,57 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 упаковки
Наявна кількість
10 упаковки
Страна
Германия
Сорт
ВИКОРИСТАНИЙ  
Бренди
iPhone - Nike - Apple
Останнє оновлення
8 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Apple iPhone 3Gs смартфон (8,9 см (3,5 дюйма) дисплеєм і сенсорним екраном, 3-мегапіксельною камерою, 16/32GB внутрішньої пам'яті) чорний/білий
Прилади були встановлені на заводські налаштування приладу.
Apple iPhone 3Gs 16/32GB чорний
Найшвидший, самий потужний iPhone всіх часів знайомства. IPhone 3GS має запис відео, розпізнавання мови, до 32 ГБ пам'яті і більше.
Найшвидший iPhone всіх часів.
Перше, що ви помітите, як швидко iPhone 3GS запускає програми. Сайти з'являються на кілька секунд і зможеш вкладення електронної пошти швидше відкрити. Оптимізована продуктивність і покращений 3D-графічний процесор забезпечують також неймовірна продуктивність гри. Насправді все, що ти робиш з iPhone 3GS, в два рази швидше і набагато більш прямий
Відео
Тепер ви можете знімати відео, редагувати і поділитися з іншими – все прямо з вашого iPhone 3GS. Зроби високу якість VGA відео в портретної або альбомної орієнтації. Обрізки матеріалу, вибравши початкову та кінцеву точки. А потім покажи це іншим по електронній пошті, у вашій галереї MobileMe, опублікувати його на YouTube, або синхронізувати його з Mac або PC через iTunes.
3-Мегапіксельна Камера.
Нова 3-мегапіксельна камера з автофокусом робить відмінні фотографії. І у неї є зручна функція: просто натисніть на екран, щоб зосередитися на тому, чого ти хочеш.
Керування голосом.
Керування голосом розпізнає імена твоїх контактів і знає музику на вашому iPod. Так що пісня зроби Дзвінок або гра. Просто скажи, чого ти хочеш.Компас.
З його вбудованого цифрового компаса iPhone 3GS може показати тобі шлях. Використовую новий додаток компас або переживаю, як він вирівнює карти автоматично повертаються в тому напрямку, в яке ви дивитеся прямо.
Cut, Copy & Paste.
Тексти і фотографії вирізати, копіювати і вставити – також між програмами. І самі фотографії та матеріали з Інтернету ви можете скопіювати і заново в іншому місці.
Клавіатура в ландшафтному режимі.
Тобі потрібно більше місця для запису? Переверніть iPhone в форматі поперечний для роботи в пошті, повідомлення, нотатки і Safari з великою клавіатурі.Новини.
Вірш Chick повідомлення з текстом, відео, фотографії, аудіо, місця розташування і контактної інформації. Ви можете навіть зробити фотографії або відеозапису
Пошуку.
Шукав, знайшов. З допомогою Spotlight ви шукаєте через ваші контакти, повідомлення, календар та нотатки, так само як і весь свій iPod.

Універсальний доступ.
IPhone 3GS надає можливості для підтримки людей з вадами Зору та слуху. Ці функції VoiceOver видання, функція Zoom, екран голосового включати опцію "Біле на Чорному", моно-аудіо виводу і багато іншого.

Інтернет-Модем.
Серфінг в Інтернеті практично скрізь. Адже тепер ви можете встановити свій iPhone з вашим ноутбуком Mac або PC і підключити його в якості модему. У деяких країнах прив'язувати даний момент не доступно. Дізнайтеся подробиці у свого оператора.

Голосові замітки.
Візьми новий додаток диктофон ідея, замітка, нараду чи що ти хочеш на частини і потім з іншого.

Nike iPod.
IPhone поставляється з Nike iPod підтримка. Оновлення просто твій датчик Nike + iPod (продається окремо) у твої черевики Найк і почати тренування.

Акції.
Акції додаток на айфон показує біржові графіки, детальної інформації і навіть останніх заголовків для акцій за вашим вибором. І якщо ви повернете iPhone, бачиш навіть ще більш докладні відомості.
"пристроїв power on/off і на LCD функціональність перевірена. Прилади будуть включені. Акумулятор і кришка поставляються.
Якщо товару є старі B-Ware."

Power on/off перевірено означає, що пристрої повинні бути випробувані таким чином, що їх можна Включити. Крім того, ЖК буде перевірена.
Дана пропозиція призначено винятково для комерційних посередників. Продаж здійснюється як спеціальні предмети явно без гарантії або викупу.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.