FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Робот-прибиральник Команда Kalorik TKG RVC 1003 AB

8 360,76 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
5413346349408
EAN:
5413346349408
Останнє оновлення
3 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Звичайна ціна: 1299,99 złНаша ціна: 999 zł

Робот-пилосос і MoppingCleanTech TKG RVC 1003 AB [+спеціальний антибактеріальний фільтр]Бельгійський бренд KalorikЦе надзвичайно функціональний пилосос як для сухого, так і для вологого пилососа . Прибирання ще ніколи не була такою простою і швидкою! Цей пристрій покликане бути максимально ефективним і позбавляти вас від повсякденних домашніх справ. Все це для того, щоб ваша квартира сяяла чистотою без ваших зусиль. 

Параметри / потужність аксесуарів 1400Patank ємність 0,3Lbattery ємність 2600mAh потужність пилососа 40WHEPA фільтри / антибактеріально-пілотдокінгові основивимірювання: 33.00 x 33.00 x 7.60 см

Сухе і вологе вакуумування - пилососити і мити підлогу в одному. Пилосос містить ємність для пилу, а також ємність для води, тому зупинити пил можна за допомогою набору мультифільтрів і помити підлогу - одноразово і миттєво. Вбудований HEPA-фільтр очищає відпрацьоване повітря до 99,95% - що важливо для алергіків і значно підвищує якість їх життя.  Компактний дизайн і сучасний дизайн роблять цей пилосос не тільки практичним прибиральним обладнанням, але і модним домашнім гаджетом, яким можна похизуватися перед друзями. Потужність всмоктування становить до 1400 Па , що дозволяє видалити з підлоги навіть найдрібніші домішки - швидко і без вашої участі.

Багатофункціональний пульт дистанційного керування і прості кнопки гарантують легке позиціонування і використання пилососа - всього кілька кліків і набір щіток і тканини зроблять все за вас - для чистих килимів і блискучих підлог по всьому будинку. Фільтр, покритий спеціальною антибактеріальною речовиною, є унікальною добавкою, розробленою і випробуваною в Німеччині [звідси в символі AB – AntiBacterial]Датчики проти зіткнень і падіння дозволяють пилососу працювати, не тертячи об меблі або інші перешкоди, а після закінчення робіт пристрій автоматично повертається на зарядну станцію. Один пристрій, і кілька практичних застосувань - пристрій дозволяє точково пилососити поверхні, також з його допомогою можна очистити краю, наприклад, сходів або стін, а також почистити поверхні щіткою прямо біля стін.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.