WEEKEND SALE
-25%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Респіратор твердих частинок N95 3M 8210V одноразові маски

147,99 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
80 штуки
Наявна кількість
80 штуки
Страна
Великобритания
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
3M
Останнє оновлення
1 рік тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

У нас обмежена кількість цих лише 8 коробок по 10 масок

-Фірмовий 3M™ Cool Flow™ Valve допомагає зберегти охолоджуваність власника
-Амортизація піни для носа
-Регульована скріпка для носа допомагає забезпечити індивідуальне та надійне ущільнення
-Вдосконалені електростатичні середовища призначені для зручності дихання
-Сумісний з різноманітними захисними окулярами та захистом слуху

Цей одноразовий респіратор з твердими частинками N95 з 3M™ Cool Flow™ Valve допомагає забезпечити комфортний, надійний захист органів дихання працівників від певних частинок, що не базуються на олії. Ідеально підходить для гарячих/запилених робочих налаштувань або тривалих періодів зносу.

Легкий одноразовий респіратор з твердими частинками N95 розроблений, щоб допомогти забезпечити якісний, надійний захист органів дихання працівника. 3M використовує різноманітні інноваційні функції, які допоможуть вам задовольнити ваші потреби в захисті органів дихання та комфорті. Респіратор має в своєму складі запатентовану технологію 3M з передовими електростатично зарядженими мікрофібровими фільтруючими середовищами. Фірмовий клапан видиху 3M™ Cool Flow™ зменшує накопичення тепла всередині респіратора, щоб допомогти власнику бути більш комфортним. Його регульована носова затискач і амортизаційна піна для носа допомагають забезпечити індивідуальне та надійне ущільнення. Ці функції допомагають сприяти більшому прийняттю працівників і можуть допомогти збільшити час зносу. • N95 схвалений фільтруючим респіратором сажі для обличчя • 3M™ Cool Flow™ Exhalation Valve • Сумісний з різноманітними захисними окулярами та захистом слуху. • Регульована носова затискач допомагає забезпечити індивідуальне та надійне ущільнення • Конструкція двох ремінців зі скріпленим подвійним точковим кріпленням допомагає забезпечити надійне прилягання. • Пропоновані програми: шліфування, шліфування, підмітання, пакування та інші запилені операції.

https://www.3m.com/3M/en_US/company-us/all-3m-products/~/3M-Particulate-Respirator-8210V-N95-80-EA-Case/?N=5002385+3294752926&rt=rud



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.